Računalništvo, telefonija
04.02.2016 08:56
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Je evidenca delovnega časa v šolstvu res potrebna?

Je evidenca delovnega časa v šolstvu res potrebna?
Je evidenca delovnega časa v šolstvu res potrebna?

Odgovor je pritrdilen v primeru, da se uporablja sistem ki omogoča fleksibilnost in prilagoditev na sistem dela v šoli. Ne glede na dejstvo, da je evidenca delovnega časa na začetku nezaželena, se v praksi izkaže, da jo kasneje zaposleni z odobritvijo sprejemajo. Seveda je vse odvisno od sistema, ki se uporablja in pa seveda od pravil, ki so postavljena.

Šolstvo pri tem ni nobena izjema in tudi pravila, ki v teh ustanovah veljajo se dajo uspešno in enostavno prenest v sistem evidence in spremljanja delovnega časa. V primeru da pa je sistem povezan še z potnimi nalogi, dovolilnicami pa predstavlja zaokrožen učinkovit sistem, ki ima številne prednosti. Za elektronske najave odsotnosti, službena potovanja je potreben samo en klik. Elektronsko podpisovanje pa prispeva k minimalni uporabi papirja. Zadnja najbolj »zelena« novost je avtomatsko arhiviranje mesečnih podatkov in evidenc.

Izkušnje z sistemom eTM imamo na različnih osnovnih šolah, gimnazijah in izobraževalnih ustanovah. Posebej za sistem šol kjer se delovni čas deli na obvezno prisotnost in pripravo doma smo razvili dodaten modul za evidentiranje delovnega časa. Dejstvo, da vse storitve tečejo v oblaku predstavlja številne prednosti. Izbirate lahko med različnimi načini registracije

Prijavna konzola

Mobile

Android naprave

Računalnik

SMS

Prijavno konzolo je možno kombinirat tudi z odpiranjem vrat. Vsi našteti sistemi se lahko med sabo kombinirajo, odvisno od potreb. Cilj vsakega sistema registracije časa je prenos podatkov v sistem obračuna osebnih dohodkov. Sistem eTM zagotavlja konektorje v vse bolj razširjene sisteme za obračun plač, trenutno jih je 9. Rešitev omogoča vse funkcionalnosti klasičnih registratorjev časa, dodatno pa omogoča spremljanje po opravljenih delih, opravilih, lokacijah, delovnih nalogih, ter še mnogo več.

Sistem eTM živi in raste z potrebami naših strank. Sistem je v petih letih delovanja pridobil veliko uporabnih funkcionalnosti se je pa teh letih nabralo tudi preko 4000 zadovoljnih uporabnikov.

Več o informacij na spletni strani www.e-tm.si ali (02 3000 360).


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več