Računalništvo, telefonija
08.03.2019 19:53
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izostrite igro z novim AOC 4K gaming monitorjem G2868PQU

AOC predstavlja nov 28-palčni igričarski monitor G2868PQU z ločljivostjo 4K Ultra HD
4K gaming za vsakogar: AOC G2868PQU
4K gaming za vsakogar: AOC G2868PQU

Da bi zadostili zahtevam igričarjev, ki iščejo jasne in živopisne slike ter ostro in tekoče igranje, se zaslon ponaša z novo generacijo HDR-pripravljenega TN panela z odzivnim časom 1 ms. G2868PQU podpira tudi tehnologijo AMD FreeSync, ki odpravlja trganje in trzanje slike, ki jih povzročajo neustrezni slikovni okvirji med grafično kartico in monitorjem. Vse te funkcije zagotavljajo tekoče in gladko 4K igralno doživetje.

Ostri in živopisni vizuali

Ozki okvirji monitorja G2868PQU, z rdečimi in črnimi poudarki ter V-oblikovanim po višini (130 mm) nastavljivim stojalom, poudarjajo njegovo zasnovo in osredotočenost na igro. HDR-pripravljen zaslon je opremljen z novim 28-palčnim TN panelom, ki pokriva 102% sRGB in 82% AdobeRGB barvno lestvico. Tako uporabniki ne bodo videli samo 4-krat več podrobnosti kot na zaslonu Full-HD, temveč bodo doživeli tudi živopisne barve in ostre slike. Slika na modelu G2868PQU je izjemno ostra zahvaljujoč gostoti 157.35 ppi (slikovnih pik na palec). Poleg tega lahko uporabniki AMD grafičnih kartic s podporo AMD FreeSync tehnologije dosežejo igranje brez trganja in trzanja slike z manjšo vhodno zakasnitvijo in frekvenco osveževanja do 60 Hz.

Prilagodljiv na okolico

AOC G2868PQU izgleda minimalistično, vendar ponuja široko paleto prilagoditev. Elegantno stojalo je nastavljivo po višini v razmerju 130 mm, tako da si uporabniki lahko monitor nastavijo glede na svoje individualne potrebe. Tudi sončna ali osvetljena okolja za model G2868PQU niso težava, zahvaljujoč panelu z visoko svetilnostjo 300 nit. Pri uporabi monitorja v slabih svetlobnih pogojih ali ponoči, pa način Low Blue Mode pomaga zmanjšati utrujenost oči.

Izboljšan igralni fokus

Podobno kot pri seriji AGON, je tudi G2868PQU opremljen z naslednjimi igričarsko-specifičnimi funkcijami na zaslonskem meniju:

  • AOC Game Color, s katero lahko uporabniki prilagodijo barvno nasičenost za boljšo raven sive barve in več podrobnosti v sliki.
  • AOC Shadow Control, s katero lahko uporabniki prilagodijo nivoje senčenja, tako da osvetlijo temna področja in obratno, da bi bolje videli podrobnosti v temnih ali preveč svetlih/izpranih območjih, ne da bi to vplivalo na celotno sliko.
  • AOC Game Modes, s posebnimi prilagoditvami za različne zvrsti iger (FPS, Racing, RTS), ter tremi uporabniško prilagodljivimi načini.
  • AOC Dial Point, kjer lahko uporabniki v FPS igrah postavijo križec v center akcije, kar jim pomaga pri natančnem ciljanju.

Monitor AOC G2868PQU bo na voljo od marca 2019 dalje po priporočeni prodajni ceni 399 EUR.

Več na www.pchand.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku