Računalništvo, telefonija
12.01.2021 10:00

Deli z drugimi:

Share

Izkusite popolno svobodo s slušalkami Huawei FreeBuds Pro

Izkusite popolno svobodo s slušalkami Huawei FreeBuds Pro
Izkusite popolno svobodo s slušalkami Huawei FreeBuds Pro

Možnost izbire in individualizem sta ključni vrednoti, ki ju spoznamo že v otroštvu in razvijamo do konca življenja. Ker ravnamo v skladu s svojim značajem, imamo posamezniki različne strasti in smo izvirni. Obstajajo pa tudi stvari, v katerih se ne razlikujemo. Ena od teh je želja po svobodi, ki nam jo s pametnim dinamičnim aktivnim odpravljanjem hrupa, dolgim delovanjem baterije in brezžično povezavo uresničujejo slušalke Huawei FreeBuds Pro.

Privilegij, da sledite svoji poti

Ni lahko ostati individualist in svoboden. Največkrat to pomeni spretno kombiniranje večopravilnosti, vsakodnevnih rutin in skrbno odmerjenega časa za sprostitev, dostikrat v hrupnem okolju. Ves čas smo na preizkušnji zaradi številnih motenj, ki nas odvračajo od branja zanimive knjige, gledanja filmske uspešnice ali telesne vadbe. Kako se temu izogniti? Uporabite brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro, ki izklopijo hrup in omogočijo, da se potopite v svoj svet!

S prilagodljivo hibridno tehnologijo dušenja in mikrofoni slušalke Huawei FreeBuds Pro zaznajo hrup v in izven ušesa, nato pa zmogljivi algoritmi ustvarijo učinkovit signal protihrupa. Dušenje, ki sledi, doseže raven do 40 dB, kar vam bo omogočilo, da se popolnoma osredotočite na delo.

Popolnoma osredotočeni na naloge

Ste pred pomembno poslovno predstavitvijo, pred zahtevnim izpitom ali bi radi brez motenj sledili jezikovnemu tečaju? V vseh teh primerih je pomembna popolna osredotočenost na izziv. Zato preskusite brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro in preverite njihove inovativne tehnologije, s katerimi se boste lažje soočili z izzivi in počeli, kar vam je najbolj všeč.

Brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro se s pametnim dinamičnim odpravljanjem hrupa samodejno prilagodijo vsem razmeram in vam tako nudijo optimalno okolje. Način »ultra« bo med potovanjem omogočil, da pozabite na hrup okolice in se potopite v priljubljeno glasbo, medtem ko bo »udobni« način izničil zvoke listanja papirja, tipkanja, pogovorov in druge zvoke značilne za pisarne, knjižnice in podobna okolja. Zunaj na ulici ali v baru, kjer je polno različnih zvokov, pa vam bo najbolj pomagal »splošni« način.

Omejitve izginejo

Ste še že kdaj razburili zaradi poslabšanja zvoka, do katerega je prišlo po tem, ko ste telefon dali v žep in poskušali opraviti klic preko slušalk? Ste se med pišem vetra na prostem kdaj razburjali zaradi nerazumljivosti podkasta? Poslabšanje slišnosti in jasnosti zvoka je moteče. Če je motenj preveč, lahko te v skrajnem primeru povzročijo, da nehate poslušati glasbo in razgovore opravljate s telefonom poleg ušesa. Na srečo lahko s slušalkami Huawei FreeBuds Pro na takšne težave preprosto pozabite.

Slušalke Huawei FreeBuds Pro so namreč prve na svetu z dvema antenama za Bluetooth radijsko povezavo, zato je sprejem signala za stabilnejšo povezavo mogoč v krogu 360°. Poleg tega imajo prilagodljiv sistem treh mikrofonov, ki oslabi hrup okolice ali piš vetra, poveča jasnost klica, medtem ko ohrani značaj človeškega glasu. Tudi kadar klic opravljate v izjemno hrupnem okolju, na primer na podzemni železnici, zraven glasnega gradbišča ali medtem ko močno piha, je komunikacija s sogovornikom preprosta in jasna, kot bi si stala iz oči v oči.

Ko niti baterija ni več ovira

Vse več uporabnikov se odloča za brezžične slušalke, a nekateri se še vedno sprašujete, ali vam bo baterija zadoščala. Tudi glede tega slušalke Huawei FreeBuds Pro z dolgim trajanjem in hitrim polnjenjem baterije ne puščajo nobenih dilem.

Ne glede ali slušalke uporabljate doma, med sprehodom ali na hrupni železniški postaji, znajo te pametno prilagajati dušenje hrupa. Ko je funkcija dušenja vključena, baterije zadoščajo za do 5 ur, medtem ko se čas delovanja brez te funkcije podaljša na kar 7 ur. Slušalkam je dodana polnilna škatlica, v kateri so zaščitene, hkrati pa se polnita tudi njuni bateriji. Škatlica hrani dovolj energije, da se čas uporabe z aktivnim dušenjem poveča na 22 in brez njega na do 36 ur.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več