Slika, tv, avdio
Projektorji
Poslovne rešitve
30.05.2024 07:14

Deli z drugimi:

Share

Izjemna kakovost slike, ki gre stopničko višje

Pri profesionalnih zaslonih in projektorjih je kakovost slike ključnega pomena za uporabniško izkušnjo, seveda pa so pomembni tudi ostali parametri. SHARP/NEC nas na tem področju vsakič znova razvaja.
Foto: SHARP/NEC
Foto: SHARP/NEC

Tokrat so predstavili novosti, ki bodo prinesle svež veter v jadra vašega posla.

Zasloni brez odseva so popolna izbira

Zasloni za poslovno rabo velikosti 75 palcev (190,5 centimetra), 86 palcev (218,5 centimetra) in

98 palcev (249 centimetra) so lahko odličen način promocije ali predstavitve. Trgovine, lokali, skupni prostori v podjetju, sejne sobe … načinov uporabe je lahko nešteto. Nudijo funkcionalnost, ki jo potrebujete za predstavitve in digitalno sporočanje.

Profesionalni zasloni, kakršni so SHARP/NEC E758, E868 in E988 vsak sestanek, konferenco ali zgolj predstavitev izdelka na prodajnem mestu nadgradijo z osupljivo ločljivostjo UHD, vrhunsko kakovostjo in zanesljivostjo. Ob tem zagotavljajo nizke stroške lastništva in dolgo življenjsko dobo. V primerjavi s cenejšimi zasloni velikih diagonal nudijo odlično vidljivost brez odsevov (PRO Haze 25 %) in so s svetilnostjo do 400 cd/m2 kot nalašč za uporabo v prostorih z dnevno svetlobo. Z visokim dinamičnim razponom (HDR) za globoke kontraste izpolnjujejo zahteve današnjih konferenčnih okolij.

Zasloni imajo tudi vgrajeno funkcijo samodejnega predvajanja vsebine iz USB ključka tudi s podporo posnetkov v visoki ločljivosti UHD. Tako lahko pozabite na nepotrebne dodatne kable, zunanje naprave in programsko opremo, saj vam vgrajeni USB MediaPlayer omogoča preprosto in brezhibno rešitev.

Zagon je takojšen, vhodi pa samodejno zaznajo preklapljanje med različnimi viri HDMI. Vgrajena je tudi tehnologija, ki administratorju omogoča oddaljen nadzor nad več zasloni preko omrežja zahvaljujoč LAN povezavi in funkciji NEC NaviSet Administrator 2, kar znova dokazuje, da so profesionalni zasloni SHARP/NEC popolna izbira tudi za podjetja z več lokacijami, kjer se potrebuje centralno upravljanje.

Zaslon SHARP/NEC vam bo na sestanku dodal še nekaj potrebne samozavesti in prepričljivosti, medtem ko ga bodo trgovci in gostinci veseli, ker bodo z njim poskrbeli za digitalni marketing in povečanje prodaje.

Nekaj razlogov, ki vas bodo prepričali:

  • Nizki stroški namestitve in obratovanja: visoko energetsko učinkovit zaslon z osvetlitvijo LED zagotavlja nizko porabo energije, daljšo življenjsko dobo in lažjo zasnovo za enostaven transport, montažo in integracijo.
  • Tanka zasnova in vgrajeni zvočniki: estetsko dovršen dizajn je privlačen na pogled ter omogoča enostavno in poceni namestitev.
  • Povezljivost, pripravljena na prihodnost: vključuje več standardnih digitalnih in analognih vhodov za prilagodljivo integracijo v obstoječo infrastrukturo.
  • Samostojno delovanje: zaslon je zasnovan za preprosto samostojno prikazovanje vsebin zaradi vgrajenega USB predvajalnika, zvočnikov in funkcije razporejanja vsebin po določenem urniku.
  • Enostavno predvajanje brez računalnika: vgrajen predvajalnik USB podpira različne formate slikovnih in video datotek.

Projektorji, ki naredijo razliko

Za večje prostore so najboljša rešitev projektorji. Se še spomnite projektorjev, ki so med predavanji nadležno šumeli? Pozabite nanje. SHARP/NEC PA1505UL in NEC PA1705UL sta njihovo nasprotje, saj sta izjemno tiha. Eden s 15.000, drugi s 17.000 lumni svetilnosti bosta poskrbela za jasno sliko, polno podrobnosti v svetlih prostorih. S tovarniško kalibrirano popolno belo bravo (White Point performance), 12-bitnim procesiranjem signala ter s širokim barvnim spektrom bosta vas in vašo publiko vedno znova presenetila s kvaliteto slike.

Izboljšan zaprt optični sistem omogoča zasnovo brez filtrov, zaščito IP5X proti vdoru prahu in dolgoročno stabilnost slike. Zato se ta projektorja brez filtrov in brez potrebe po menjavi žarnice lahko pohvalita z izjemno nizkimi stroški delovanja in z življenjsko dobo do 20.000 ur.

Njuna glavna prednost v primerjavi s konkurenco sta kakovost barv in brezplačno dostopna programska oprema Pro Assist, ki omogoča oddaljeno nastavljanje projektorja z računalnikom preko omrežja: izbiro vhodov, prilagajanje svetilnosti in tona barv, nadzor nad lečo … Preko spletne kamere lahko program barve prilagodi tudi kar samodejno! Še posebno se program izkaže pri združevanju več projektorjev v eno samo veliko sliko v večjih prostorih, saj lahko vse projektorje nastavite oddaljeno preko samo enega programa.

Enostavno opravite prehod na najnovejšo lasersko tehnologijo s profesionalnima projektorjema SHARP/NEC PA1505UL in NEC PA1705UL. Šolske ustanove, podjetja, muzeji… Izkoristite projektorje SHARP/NEC in ponesite svojo dejavnost na nov nivo.

Več lahko najdete na www.acord-92.si


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več