Računalništvo, telefonija
12.12.2019 10:38

Deli z drugimi:

Share

Izjemen dizajn združen z odlično kakovostjo slike: MMD predstavlja monitor Philips 276C8

Philipsov Quad HD LCD monitor Philips Moda 276C8 z USB-C priključkom, dobitnik nagrade Red Dot za oblikovalsko odličnost, navduši z minimalističnim videzom, debeline zgolj 6,1 mm.
Philips 276C8
Philips 276C8

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips predstavlja nov LCD monitor Philips Moda 276C8 z USB-C priključkom. 27-palčni Quad HD monitor je opremljen z vsem, kar potrebujejo današnji uporabniki, da lahko uživajo v vsaki minuti, ki jo preživijo pred zaslonom. Philips 276C8 s svojo elegantno obliko, USB-C povezljivostjo in izjemno kakovostjo slike ponuja idealno kombinacijo oblikovanja in zmogljivosti.

Nagrajen dizajn

Kar zadeva oblikovanje, je Philips 276C8 vsekakor zmagovalec. Zasnova tako rekoč brez okvirja ni samo estetsko privlačna, temveč ponuja tudi bolj razširjeno sliko in večji delovni prostor, hkrati pa omogoča skoraj popolno celovitost slike pri postavitvi več zaslonov skupaj. Monitor je tudi izjemno tanek, saj meri le 6,1 mm, in s svojim minimalističnim videzom omogoča, da se vizualno zlije z vašim prostorom. Zahvaljujoč tankemu in elegantnemu zaslonu v kombinaciji z geometrijskim podnožjem, je monitor prejel nagrado za oblikovanje Red Dot, ki je prepoznana med najboljšimi na področju zasnove in poslovne funkcionalnosti.

Vizualna ekstravaganca

Philips 276C8 ponuja številne inovativne tehnologije, ki zagotavljajo osupljive slike, od 3D grafike do fotografij in filmov, do pisarniških aplikacij in še več. Ločljivost CrystalClear QHD 2560×1440 oživi vsako sliko, medtem ko tehnologija širokega pogleda IPS LED poveča kakovost in natančnost barv. Monitor je opremljen tudi s tehnologijo AMD FreeSync™, ki ponuja izjemno širok spekter barv za bogatejši in bolj živahen rezultat. Za ljubitelje iger je ta monitor opremljen s tehnologijo AMD FreeSync™ in hitrim odzivnim časom za svilnato gladko igranje brez artefaktov. Da bi uporabniki lahko uživali v monitorju Philips 276C8, ne da bi se bali za svoj vid, monitor ponuja tudi več funkcij, zasnovanih z dobro počutjem uporabnikov, kot sta način LowBlue in tehnologija EasyRead.

Preprostost se začne tukaj

Za današnje večopravilne uporabnike monitor predstavlja močnega partnerja, ki prihrani čas in je opremljen z inovativnimi funkcijami. Glavna med njimi je USB-C z dovajanjem energije, ki uporabnikom ponuja možnost USB 3.2 hitrega prenosa podatkov, ogled videoposnetkov v visoki ločljivosti in polnjenje prenosnikov prek samega monitorja, vse z enim samim reverzibilnim USB-C kablom. Je lahko kaj še bolj preprosto?

Eleganten, tanek in vsestranski monitor Philips 276C8 bo na voljo od decembra 2019 dalje po priporočeni prodajni ceni 369 EUR.

https://www.pchand.si/izjemen-dizajn-zdruzen-z-odlicno-kakovostjo-slike-monitor-philips-276c8

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku