Strojna oprema
30.10.2006 10:42

Deli z drugimi:

Share

Iskratelov SI3000 MSAN edini z Wimax tehnologijo

Iskratel je pred kratkim predstavil produkte, aplikacije in rešitve, ki temeljijo na WiMAX tehnologiji in so združene na enotni platformi Iskratelove produktne linije SI3000 MSAN.

Iskratelova produktna linija SI3000 MSAN, ki je že sicer bogata z naborom naprednih standardnih vmesnikov, je hkrati edina z vgrajeno WiMAX tehnologijo. Le-ta ponudnikom internetnih storitev omogoča ponudbo širokopasovnega brezžičnega dostopa do interneta na lokacijah, kjer so slabše naročniške povezave, denimo na ruralnih področjih.

Produktna linija SI3000 MSAN lahko tako poleg standardnih vmesnikov, kot so na primer POTS, VDSL2, ADSL2+ in optični dostop, ponudi tudi celovite VoIP storitve vključno s klicnim strežnikom in rešitvijo “Media Gateways”.

Iskratelova rešitev WiMAX je tako nova v seriji naprednih in dobičkonosnih vmesnikov, združenih na enotni platformi produktne linije SI3000 MSAN, ki glede trendov in potreb podpira Iskratelov postopni prehod iz omrežij naslednjih generacij v t.i. IMS/Tispan, ki temelji na IP tehnologiji.

Novo rešitev je Iskratel predstavil na tradicionalnem mednarodnem telekomunikacijskem sejmu Infocomm v Moskvi.


Prijavi napako v članku