Računalništvo, telefonija
09.04.2021 11:01

Deli z drugimi:

Share

Iskalci zaposlitve, pozor!

Za vas smo pripravili tedenski pregled najbolj iskanih zaposlitvenih priložnosti. Med najbolj zaželenimi poklici so še vedno inženirji različnih strok, cenjeni pa so tudi razvijalci programske opreme ter strokovnjaki na različnih področjih.
V tedenskem pregledu prostih delovnih mest so najbolj iskane tehnične stroke.
V tedenskem pregledu prostih delovnih mest so najbolj iskane tehnične stroke.

Ste izkušeni serviser tiskalnikov in fotokopirnih strojev? Potem ste idealna okrepitev za ekipo Strim plus d.o.o., eno izmed rastočih slovenskih podjetij na področju storitve najema in upravljanja tiska. Odgovorni boste za pregled in popravilo tiskalnikov in komponent, naročanje rezervnih delov ter tehnično podporo strankam.

Med najbolj iskanimi poklici ostajajo informatiki in specializirani inženirji, kar nakazuje na pomanjkanje kadra v informacijskem sektorju.

Še vedno aktualna prosta delovna mesta:

ELRAD-logotip

V skupini ELRAD iščejo informatika – programerja (m/ž) z izkušnjami in poznavanjem sodobnih praks za informatizacijo in digitalizacijo poslovnih procesov. Če obožujete tehnologijo in se znajdete v svetu programskih jezikov, potem se pridružite ekipi ELRAD v Gornji Radgoni.

Podjetje Nibe, eno izmed vodilnih globalnih podjetij s področja rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostor, išče dva nova sodelavca. V svoje vrste vabijo inženirja za testiranje programske opreme (m/ž), ki bo skrbel za preverjanje napak kot tudi testiranje in preverjanje novih funkcionalnosti. Dobrodošel je tudi
sistemski inženir (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj strojne programske opreme za t. i. PCB-je z manjšimi operacijskimi sistemi, kot tudi za naprednejše Linux sisteme.

Epilog doo_logotip

Ekipa Epiloga išče okrepitev. Zaposlijo razvojnika/matematika s poznavanjem operacijskih raziskav (m/ž). Dobrodošle so izkušnje s področja operacijskih raziskav, znanjem razvoja v Spring Framework in aktivno znanje vsaj enega tujega jezika (angleščina ali nemščina).

Zelinka d.o.o. išče prodajalca IT opreme (m/ž), ki bi se pridružil njihovem prodajnem programu, v katerem nudijo strojno in programsko opremo vodilnih svetovnih blagovnih znamk IBM, Lenovo, 3M in druge. Kandidat bo odgovoren za pripravo prodajnih ponudb IT rešitev, izvedbo in samostojno vodenje projektov, analiza prodajnih trendov in druga administrativna dela. V zameno nudijo zaposlitev za nedoločen čas v dinamičnem in urejenem delovnem okolju, kjer boste dobili priložnosti za rast in učenje.

r

Comtrade Gaming v svoje vrste vabi dva nova sodelavca, in sicer angular inženirja (m/ž), ki bo odgovoren za oblikovanje, razvijanje ter implementacijo rešitev z uporabno najnovejših tehnologij in orodij.
Vodja IT projektov (m/ž) bo sodeloval s skrbniki strank v predprodajnem procesu, vodil in pripravljal projekte v skladu z zastavljenimi cilji, koordiniral vsebino projekta ostali ekipi ter poskrbel za izvedbo projekta v okviru načrtovanih prizadevanj, rokov in zahtev.

Podjetje Špica išče novega Špičaka oziroma Špičakinjo, ki bi zapolnil prosto delovno mesto samostojnega razvojnega inženirja C# (m/ž). Vaša naloga bo razvoj programskih rešitev na področju kontrole pristopa in evidence ter skrb za definiranje in iskanje sinergij z drugimi IT sistemi.

Družba Vibor d.o.o. vabi razvijalca programske opreme (m/ž), da se pridruži njihovi izkušeni IT ekipi. Vaša glavna odgovornost bo razvoj programske opreme ter priprava različnih integracij. Pričakujejo vsaj 3 leta delovnih izkušenj, v zameno pa nudijo zaposlitev za nedoločen čas ter odlično jutranjo kavo, ki jo boste z veseljem popili ob odlični ekipi.  

Logotip Rittal

Rital d.o.o. želi dopolniti ekipo s prodajnim zastopnikom (m/ž), ki bi opravljal delo v skladu s prodajnim načrtom podjetja in prodajnega tima. Hkrati bi poskrbel za pridobivanje novih kupcev na področju izgradnje nizkonapetostnih stikalnih omar. Kandidat mora biti samostojen in samoiniciativen z ustreznimi računalniškimi znanji: MS Office, Teams, EPR, CRM.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku