Računalništvo, telefonija
Monitorji
24.05.2024 12:00

Deli z drugimi:

Share

Iščeš najboljši monitor? Morda smo ga našli

Alienware je znano ime med igričarji. Najprej pomislimo na njihove gaming računalnike, izdelujejo pa tudi monitorje, seveda po kar pošteni premijski ceni. Resda pa da potem dobiš tudi vrhunski izdelek.

Alienware 34-palčni monitor je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja neverjetno kakovost slike in vrhunsko izkušnjo igranja. Z njegovim ukrivljenim zaslonom in hitrim odzivnim časom boste deležni gladkih in jasnih slik, ki bodo vaše igralne seje dvignile na popolnoma nov nivo. Poleg tega ponuja neverjetno visoko ločljivost in certifikacijo VESA DisplayHDR TrueBlack 400, ki zagotavlja izjemno realistične slike, kot še nikoli prej.

Ta monitor je posebej zasnovan za zavzete igralce, ki želijo doživeti igro na popolnoma nov način, vendar pa je primeren tudi za vse ostale, ki cenijo jasno in lepo sliko ter izjemno kakovost prikaza.

S hitrim odzivnim časom in osveževanjem do 165 Hz boste deležni vrhunskega igralnega doživetja brez trganja slike. In ne samo to, z ogromnim barvnim razponom in kontrastnim razmerjem bo vaše igranje še bolj živahno in vznemirljivo.

In kar je najboljše, če morda dvomite v svoj nakup, Amazon ima razmeroma enostavno vračanje izdelkov v primeru nezadovoljstva ali uveljavljanje garancije. Če z monitorjem niste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 30 dni in Amazon vam bo povrnil celotno kupnino.

Alienware 34 Curved QD-OLED gaming monitor je trenutno znižan na Amazonu na 809,25 €. Nedvomno gre za monitor, ki bo poskrbel, da bo vsaka igra na njem izgledala naravnost fantastično. Pogoj pa je seveda, da ga povežete z enako impresivnim računalnikom, ki je sposoben zagnati najnovejše igre pri najvišji ločljivosti.

In če vas zanimajo tehnični podatki, tukaj je nekaj številk, ki vas bodo še bolj prepričale:

 • Velikost: 34 palcev
 • Ločljivost: 3440 x 1440
 • Osveževanje: do 165 Hz
 • Zaslonka: zakrivljena (1800R)
 • Tehnologija panela: QD-OLED
 • Kontrastno razmerje: «neskončen«
 • Odzivni čas: 0,03 ms (GtG)
 • Barvni razpon: DCI-P3 99.3%
 • Certifikacija HDR: VESA DisplayHDR TrueBlack 400
 • Povezljivost: HDMI, DisplayPort
 • Tehnologija za odpravljanje utripanja: ComfortView Plus

Če že dalj časa iščete izgovor, da zamenjate svoj obstoječi monitor, je morda trenutna akcija na Alienware monitor pravi trenutek. Dobite ga lahko za 809,25 €, kar je še vedno izjemno visoka cena, a tisti, ki potrebujejo tak monitor, so pripravljeni odšteti toliko denarja.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667