Strojna oprema
14.01.2008 13:07

Deli z drugimi:

Share

Intel z modularnimi strežniškimi gradniki za razvijalce sistemov

Intel je predstavil svoje prve modularne strežniške gradnike, ki podpirajo strežniško specifikacijo, lani julija predstavljeno s strani organizacije Server Systems Infrastructure (SSI). S temi modularnimi strežniškimi gradniki lahko razvijalci sistemov v enem sistemu, namenjenem malim in srednje velikim podjetjem, na edinstven način integrirajo računalniške in omrežne zmogljivosti ter zmogljivosti za shranjevanje podatkov. Gradniki temeljijo na naboru tehnologij Intel Multi-Flex Technology, ki prinašajo enostavno uporabo, nizke stroške in prilagodljivost.

“Prelomna tehnologija Intel Multi-Flex Technology nudi razvijalcem sistemov širok nabor gradnikov, ki bodo zelo koristni za mala in srednje velika podjetja,” je dejal Steve Dallman, podpredsednik Intelove skupine za prodajo in trženje ter generalni direktor svetovne organizacije za prodajni kanal.

Intelovi modularni strežniški gradniki lahko z integracijo v celovit strežniški sistem podpirajo do šest strežniških računskih vozlišč, štirinajst 2,5-palčnih diskov SA-SCSI, dva stikalna modula ethernet ter integriran modul za omrežje SAN in upravljanje. Strežniško računsko vozlišče podpira najnovejše Intelove štirijedrne in dvojedrne procesorje Intel Xeon na matičnih ploščah z dvema podnožjema.

Intelova podpora novi industrijski specifikaciji SSI za modularne strežniške platforme bo sistemskim integratorjem ponudila priložnost, da sodelujejo na najhitreje rastočem segmentu Intelovih strežnikov – na segmentu strežniških rezin.
Z uporabo tehnologije Intel Multi-Flex Technology kot temelja za strežniške rešitve dobijo sistemski razvijalci in njihove stranke garancijo, da nameščajo rešitve z vrhunsko zmogljivostjo, zanesljivostjo in upravljivostjo.


Prijavi napako v članku