Računalništvo, telefonija
18.11.2013 06:19

Deli z drugimi:

Share

Intel po vzoru Appla odpira lastne trgovine

Podjetje Intel bo po vzoru podjetji Apple in Microsoft 23.novembra v New Yorku odprlo svojo prvo prodajalno, ki bo uporabnikom na razpolago vse do konca januarja. Kupcem bodo na voljo izključno izdelki podjetja Intel, kot so na primer procesorji, osnovne plošče, pogoni Solid State in še mnogo več.
Applovemu uspešnemu modelu prodajaln bo sledilo tudi podjetje Intel!
Applovemu uspešnemu modelu prodajaln bo sledilo tudi podjetje Intel!

Po vzoru podjetji Apple in Microsoft, bo svoje prodajalne po vsem svetu pričel odpirati tudi procesorski gigant Intel. V želji uporabnikom zagotoviti karseda najboljšo uporabniško izkušnjo, bo Intel v svojih prodajalnah kupce seznanjal z vsemi novitetami na področju procesorjev, sistemskih vezij, osnovnih plošč, pogonov Solid State in še mnogo več. Takšen model lastnih prodajaln je namreč uporabnikom veliko bolj prikazen kot da ti izdelke kupujejo prek različnih trgovcev.

Podjetje Intel bo svojo prvo prodajalno odprlo 23.novembra v New Yorku in bo uporabnikom na razpolago vse do konca januarja. Kupcem bodo na voljo izključno izdelki podjetja Intel, tako kot je to na primer značilno za Microsoftovo in Applovo verigo trgovin. Prodajalna bo zasnovana na osnovi dinamične zgradbe, kar pomeni, da se bo njena struktura spremenila kar trikrat dnevno. Procesorski gigant po v prvi polovici naslednjega leta tovrstne podajalne odprl še v drugih ameriških zveznih državah. Trenutno žal še ni podatka o tem, ali bo podjetje Intel tovrstne prodajalne odprl tudi drugod po svetu.

Predstavitveni videoposnetek prve prodajalne podjetja Intel si oglejte spodaj oziroma na spletni povezavi http://bit.ly/Int-Pro.


Prijavi napako v članku