Računalništvo, telefonija
23.02.2020 06:01

Deli z drugimi:

Share

Igričarski telefon Xiaomi Black Shark 3 5G z odlično baterijo

Xiaomi Black Shark 3 5G bo več kot odličen telefon za igranje iger!
Xiaomi Black Shark 3 5G bo več kot odličen telefon za igranje iger!

Če uporabljate pametne mobilne telefone z veliki zasloni in zmogljivo strojno opremo, dobro veste, da avtonomija delovanja postaja vse večja težava, saj zaradi neprestane uporabe le redkokdaj preseže en dan. Zato ne preseneča, da so inženirji podjetja Xiaomi pri pripravi pametnega mobilnega telefona za igranje mobilnih iger Black Shark 3 5G veliko pozornosti namenili bateriji. Novost bo namreč opremljena tako z nadvse zmogljivo baterijo kot tudi s sistemom za hitro polnjenje, kar bo nedvomno razveselilo mnoge.

Pametni mobilni telefon Xiaomi Black Shark 3 5G bo dejansko opremljen z baterijo zmogljivosti 5.000 miliamper ur in sistemom hitrega polnjenja zmogljivosti 65 vatov. To v praksi pomeni, da se bo povsem izpraznjena baterija napolnila do 100 odstotkov v zgolj 38 minutah. Baterija naj bi večino kapacitete obdržala za do 800 polnilnih ciklov, kar naj bi bilo dovolj za številne.

Pametni mobilni telefon Xiaomi Black Shark 3 naj bi bil opremljen še s 16 gigabajti sistemskega pomnilnika, kar je 4 gigabajte več kot pri modelu Black Shark 2. Poleg tega naj bi bila zagotovljena tudi podpora za hitro mobilno omrežje 5G. Več informacij o najzmogljivejšem pametnem mobilnem telefonu za igranje mobilnih iger Xiaomi Black Shark 3 naj bi bilo razkritih v prihodnjih nekaj tednih. Po vsej verjetnosti pa bo novost opremljena še z mobilnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 865. To je sicer pričakovano, saj so mobilne igre postale že procesorsko zelo zahtevne. Tu gre pričakovati tudi kakovostni zaslon, pri katerem bo mogoče spreminjati frekvenco osveževanja zaslona, in sicer 60 hercev, 90 hercev in celo 120 hercev oziroma sličic na sekundo.


Prijavi napako v članku