Računalništvo, telefonija
19.11.2007 14:22

Deli z drugimi:

Share

IFAM – 3 dnevi v svetu avtomatizacije, mehatronike, robotike …

IFAM edina strokovna B2B sejemska prireditev za področje avtomatizacije, mehatronike, robotike, proizvodne informatike …, itd. v tem geografskem delu Evrope je že v začetku leta 2007 našla svoje domovanje v Celju. In tam ostaja tudi prihodnje leto, med 30. januarjem in 1. februarjem 2008.

Strokovna sejemska B2B prireditev IFAM bo potekala v dvorani K na lokaciji Celjskega sejma v organizaciji ICM, kjer bodo imeli razstavljalci na razpolago 3.500 m2 razstavnih površin za prikaz svojih proizvodov, storitev in uspešno apliciranih rešitev v industriji doma in v tujini … Znotraj tega pa bosta dva prostora namenjena strokovni publiki-obiskovalcem, kjer bodo lahko brezplačno obiskovali predavanja v 3 dneh bivanja v svetu avtomatizacije, mehatronike, robotizacije … V enem, bodo potekale delavnice posameznih podjetij, ki bodo (samo) vabljenim obiskovalcem podajala novosti in novitete, v drugem t.i. Poslovnem Forumu, pa bodo razstavljalci in strokovnjaki iz posameznih segmentov vsebine strokovne B2B sejemske prireditve IFAM predavali o njihovih rešitvah in inovacijah na tem področju.

Organizator; podjetje ICM in soorganizatorji (Ax Elektronika, TVP, DAS …) pričakujejo, da bodo s tem korakom razstavljalci in tudi strokovni obiskovalci zelo veliko pridobili, saj bodo pridobili prostor v središču samega dogajanja za t.ci. Poslovni Forum, kjer bodo potekale strokovne obsejemske prireditve, kakor tudi dodaten prostor za Delavnice (Workshop), ki bo omogočal podjetjem individualen najem. Organizator pa je poseben prostor namenil tudi medjiiem in njegovim predstavnikom, ki bodo spremljali dogajanja v času sejma (PRESS & VIP LOUNGE), ker bodo svoje mesto in prostor našli tudi razstavljalci, da bodo z organizatorjem izmenjali svoja mnenja in videnja …


Prijavi napako v članku