Računalništvo, telefonija
09.11.2014 21:25
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

iBridge za več spomina na vašem iPhonu

iBridge za več spomina na vašem iPhonu
iBridge za več spomina na vašem iPhonu

Uporabniki pametnih telefonov iPhone nimajo možnosti uporabe kartic SD za povečanje spomina. Iz tega razloga je lahko napačna odločitev pri izbiri primerne spominske različice iPhona zelo boleča. Pri Applu so se z novimi modeli iPhone odločili ponuditi novo, 128 GB verzijo modelov iPhone in iPad, ki ponuja več kot dovolj spomina.

Kaj pa uporabniki vstopne 16 GB ali 64 GB različice, ki radi snemate videoposnetke in prekomerno fotografirate vsakdanje trenutke? V tem primeru vam ponujajo rešitev razvijalci iz podjetja Leef. Njihov glavni izdelek, imenovan iBridge, ponuja dodatne kapacitete shranjevanja večjih datotek na vašem telefonu iPhone. Vse kar morate storiti je priključiti lepo oblikovano napravo na vaš iPhone ali iPad in že ste nared.


Oblika naprave pa ni zgolj vizualno všečna, ampak tudi priročna. Ključek je oblikovan v obliki črke J, s s čimer se lepo prilega telefonom iPhone in tudi tablicam iPad. Dodatna prednost uporabe iBridga je tudi fleksibilnost. Naprava vsebuje tako priključek za režo na telefonu za polnjenje, kot tudi klasčen USB priključek za vaš računalnik.


Cena in točen datum začetka dobave v tem trenutku še nista znana, vendar pa se, po besedah odgovornih iz podjetja Leef, začetek prodaje lahko pričakuje v času letošnje decemberske nakupovalne mrzlice.


Prijavi napako v članku