Strojna oprema
08.10.2005 09:07
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

IBM predstavil nov hiter tiskalnik

IBM je predstavil naslednjo generacijo družine hitrih tiskalnikov za velike količine IBM Infoprint 4100, ki jih poganja zmogljiv krmilnik IBM Infoprint POWER. Ti tiskalniki sodijo med najbolj zmogljive in učinkovite na trgu ter nudijo visoko kakovost pri najvišjih hitrostih izpisa, obenem pa strankam pomagajo zmanjšati stroške tiskanja. Namenjeni so različni uporabi v finančni industriji, telekomunikacijah, državni upravi in tudi v tiskarnah. Stranke lahko znižajo operativne stroške s hitrejšim tiskanjem računov ali obrazcev ob večji fleksibilnosti, hkrati pa dobijo visoko kakovost izpisa besedila, grafičnih elementov in slik, kar jim lahko prinese konkurenčno prednost. Oglaševalci in storitvena podjetja lahko znižajo stroške, saj lahko s tiskalniki IBM Infoprint 4100 uporabljajo širši spekter debeline papirja pri večjih hitrostih, medtem ko lahko tiskarne knjig uporabijo te tiskalnike za nižje stroške pri natisu knjig v majhnih nakladah ali tehničnih priročnikov.

Nekateri modeli iz družine IBM Infoprint 4100 vključujejo tudi krmilnik IBM Infoprint POWER, ki omogoča do 18 odstotkov hitrejše tiskanje v primerjavi s prejšnjimi generacijami. Gre za najnovejšo nadgradnjo 64-bitne arhitekture POWER, ki vključuje mikroprocesorje, ki poganjajo superračunalnike, strežnike z UNIXom, pomnilniške sisteme, mobilne telefone, igralne konzole in druge tehnološke naprave.

Nova generacija tiskalnikov vsebuje tudi izboljšano sledenje produktivnosti, programsko opremo, ki upravitelju tiskalnika poda podatke o njegovem delovanju. Vse statistike se shranjujejo v zmogljivo podatkovno zbirko IBM DB2, iz katere lahko upravitelj razbere podatke o stanju tiskalnika in obremenitvah, kar omogoča lažje načrtovanje uporabe in stroškov.


Zverina in pol, tale Infoprint 4100.

Prijavi napako v članku