Obvestila podjetij
05.10.2010 13:15
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

i-Track asset tracking

i-Track je prva popolna in visokotehnološka rešitev, ki je namenjena upravljanju celotnega niza poslovnih procesov. Popolno sledenje sredstev in optimizacija procesov znatno zmanjšata stroške in povečata zadovoljstvo strank, zaradi česar se poveča njihova lojalnost izbrani znamki.Vsa sredstva, ki jih pokriva sistem i-Track, so sledljiva v vsakem trenutku, zaradi česar se močno poveča gospodarnost ravnanja z njimi. I-Track lahko integriramo v vsako sodobno poslovno okolje in proizvodni obrat.
i-track
i-track

INTEGRACIJA
Standardizirani in že pripravljeni vmesniki omogočajo integracijo z obstoječimi ERP sistemi v okolju uporabnika. Pretok informacij med i-Track in ERP sistemi zagotavlja izvajanje analiz s kombinacijo podatkov iz obeh virov, rezultat so poslovne analize in poročila izjemne uporabne vrednosti.

PODPORA IN VZDRŽEVANJE
i-Rose zagotavlja zanesljivo podporo uporabnikom, kot tudi izvrstne storitve pri razvoju programske opreme in vzdrževanja.

OBVEŠČANJE
Sistem avtomatsko obvešča o pomembnih dogodkih in eskalacijah preko elektronske pošte, SMS sporočil ali avtomatskega glasovnega sporočila. i-Track omogoča ugotavljanje in odpravljanje napak na daljavo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem i-Rose d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri i-Rose d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

i-ROSE_logotip s simbolom-2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem i-Rose d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku