Telefoni
Življenjski slog
10.10.2022 17:34
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei nova 10: Telefon, ki se popolno vklopi v vaše življenje

Zasnovani na temeljih inovativnih tehnologijah, si pametni telefoni serije Huawei nova 10 s trendovsko zasnovo, zmogljivimi kamerami in odličnimi zmogljivostmi prizadevajo pametno uporabniško izkušnjo dvigniti na novo raven.

Serijo Huawei nova 10 sestavljata dva pametna telefona – Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro. Z vključenimi zmogljivostmi in funkcijami, ki nagovarjajo tako aktualne kot tudi prihodnje trende, utelešata potrebe predvsem mlajših uporabnikov. Preverite, katere so ključne funkcije in lastnosti novih telefonov.

Eleganten dodatek za modne vplivneže

Povsem novi telefoni združujejo neverjetno elegantno oblikovanje inovativnega in kakovostno izdelanega ohišja z legendarnim obročem Star Orbit Ring. Prvotni dizajn je z novo generacijo izboljšan, saj so mu dodali bolj svetlečo teksturo in svilnat pridih. Poleg tega nudijo popolno ravnovesje med zmogljivostmi in merami, zaradi česar lepše ležijo v dlani.

Pametni telefoni serije Huawei nova 10 so na voljo v črni in srebrni barvi, ki jo lepo dopolnjuje zlati obroč okoli modula z zadnjimi kamerami Star Orbit Ring. Torej dva barvna sloga, da se lažje prilagajata modnemu in osebnemu slogu uporabnika ter dajeta občutek razkošja in prefinjenosti.

Fotografske zmogljivosti tudi za najbolj zahtevne

Ne glede na to, ali ste priložnostni fotograf ali pa od fotografskih zmogljivosti poleg preproste uporabe zahtevate veliko več, bodo novi pametni telefoni ustregli vašim potrebam.

Kdor fotografske spretnosti jemlje še posebej resno, bo navdušen nad sprednjo kamero z ultra širokim kotom, samodejnim ostrenjem, 60-milijonskim 1/2,61-palčnim tipalom, 100-stopinjskim kotom, podporo ločljivosti 4K in izredno občutljivostjo na svetlobo, ki je prva takšna v industriji. Po zaslugi fotografskih zmogljivosti sprednje kamere ste lahko brezskrbni, saj bodo samoportreti vedno najboljše kakovosti.

Huawei seveda ni zanemaril ostalih fotografskih zmogljivosti. Izstopa 50-milijonsko tipalo zadnje kamere Ultra Vision je opremljeno s Huaweievim barvnim filtrom RYYB, ki poveča občutljivost na svetlobo za 40 odstotkov, omogoča takojšne samodejno ostrenje QPD ter ima vključeno tehnologijo zaklopa brez zakasnitve (ZLS), ki se posebej dobro obnese med fotografiranjem v pogojih šibke svetlobe. Fotografske sposobnosti pametnih telefonov serije Huawei nova 10 nadgrajuje 8-milijonska kamera Ultra-Wide Marco s samodejnim ostrenjem. Z njo je Huawei dosegel fotografsko vsestranskost, od fotografiranja gorskih verig do miniaturnega sveta kapljice rose.

Zmogljivosti, ki bodo navdušile vsakogar

Zaradi vse večje priljubljenosti mobilnih iger vse več uporabnikov pogleduje proti telefonom z odlično igralno izkušnjo. Pametni telefoni Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro jo dosegajo po zaslugi tehnologije Touch Turbo 2.0, ki med drugim omogoča upravljanje s stresanjem. Funkcija je najbolj primerna za ljubitelje akcijskih in dirkaških iger. Z različnimi gibi med držanjem telefona namreč streljate, menjate orožje, ga napolnite in podobno.

Navdušile vas bodo tudi zmogljivosti standardno vgrajenih dveh stereo zvočnikov. Zahvaljujoč ultra širokemu zvočnemu polju Histen 3D, ritmi in globina zvoka nudijo bolj realistično in poglobljeno izkušnjo mobilnega igranja, poslušanja glasbe ali gledanja filmov.

Da bi omogočil brezskrbno uporabo, Huawei še naprej razvija inovacije na področju hitrega polnjenja. Huawei nova 10 Pro podpira 100-vatno hitro polnjenje SuperCharge z novim Turbo načinom, ki presega dosedanje omejitve. Dovolj je namreč le 10 minut in baterija bo napolnjena do 60 odstotkov, medtem ko 20 minut zadošča za polno napolnjenost.

Mate 50 Pro: Izjemen v vseh pogledih

Ko govorimo o zmogljivosti, vsekakor velja omeniti tudi najnovejši Huaweiev telefon premijskega razreda Mate 50 Pro. Ta nudi vrhunsko kamero Ultra Aperture s 50-milijonskim tipalom in 10-stopenjsko nastavljivo zaslonko s ključnim napredkom optičnega sistema, mehanske strukture ter tehnologije zajema in obdelave fotografij. Izredno široka zaslonka f/1,4 v kombinaciji s tehnologijo XD Fusion Pro in visoko občutljivostjo na svetlobo, poskrbi za primerno svetlost ter za podrobnosti v svetlih in zasenčenih področjih fotografije.

Pametno prilagajanje zaslonke obenem zagotovi, da je zajem svetlobe pri samodejnem načinu usklajen s prizorom in scenarijem fotografiranja, medtem ko imate v ročnem načinu možnost prilagajanja globinske ostrine oziroma raven zamegljenosti ozadja. Zahvaljujoč temu boste zlahka posneli izjemne portrete s popolnimi kožnimi odtenki, žive pokrajine, čudovite bližinske (makro) fotografije z ostrim ospredjem in naravno zamegljenim ozadjem ter po zaslugi naprednega nočnega načina odlične fotografije tudi v trdi temi.

Z aplikacijami do še boljše uporabniške izkušnje

Seveda boste iz vseh treh telefonov, torej Mate 50 Pro, nova 10 in nova 10 Pro, največ izvabili z ustreznimi aplikacijami. V trgovini AppGallery, ki predstavlja središče Huaweievih mobilnih storitev (HMS) in v kateri je na voljo več kot milijon aplikacij, boste našli številne za urejanje fotografij in videov ter tudi najbolj priljubljena omrežja, kot sta TikTok in Snapchat. Na voljo pa je tudi neodvisna aplikacija Gspace, prek katere lahko med drugim dostopate do vseh priljubljenih Googlovih aplikacij in storitev, kot so Googlovi Zemljevidi, YouTube in druge.

Razpoložljivost

Pametni telefoni Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro bodo v črni in srebrni barvi v Sloveniji na voljo od sredine meseca oktobra. Za Huawei nova 10 bo treba odšteti 529 €, za Huawei nova 10 Pro pa 749 €. Kmalu za tem pa bodo na slovenskem trgu na voljo tudi telefoni Huawei Mate 50 Pro, in sicer po ceni 1299 €.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Huawei
Za več informacij so vam na voljo pri Huawei
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Huawei? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več