Telefoni
06.01.2015 09:10

Deli z drugimi:

Share

Huawei Honor 6 Plus odslej na volj tudi nam!

Glavni adut pametnega mobilnega telefona Huawei Honor 6 Plus sta dva digitalna fotoaparata.
Glavni adut pametnega mobilnega telefona Huawei Honor 6 Plus sta dva digitalna fotoaparata.

Podjetje Huawei se s svojimi izjemno zanimivimi izdelki vse bolj uveljavlja med uporabniki storitev mobilne telefonije. Zato nas bo še toliko bolj razveselila novica, da je njihov vrhunski pametni mobilni telefon Honor 6 Plus odslej mogoče naročiti tudi v Slovenijo, in sicer preko spretnega portala Oppomart (bit.ly/Honor-6-Plus). Za izjemno zanimivo mobilno napravo bo potrebno odšteti preračunanih 350, poštni stroški za dostavo pa bodo znašali preračunanih 33 evrov, kar pomeni, da bomo za napravo skupaj morali odšteti 383 evrov, kar ni veliko vsaj glede na to, da gre za vrhunski pametni mobilni telefon, ki je opremljen s kar dvema digitalna fotoaparata ločljivosti osem milijonov slikovnih točk.

Inženirji podjetja Huawei so pametni mobilni telefon Honor 6 Plus opremili še s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, tremi gigabajti sistemskega pomnilnika, vgrajenim pomnilnikom s 16 gigabajti prostora, ki ga je mogoče razširiti z uporabo pomnilniške kartice microSD (do 64 gigabajtov) in spletno kamero ločljivosti petih milijonov točk. Za zaščito zaslona pred poškodbami bo poskrbljeno s kaljenim steklom debeline 0,2 milimetra, medtem ko bo za hiter mobilni internet na voljo povezava 4G/LTE. Preračunavanju podatkov in tekočemu delovanju nameščene programske opreme pa je kos osemjedrni procesor HiSilicon Kirin K925 frekvence 1,8 gigahercev.

Pametni mobilni telefon Huawei Honor 6 Plus bomo lahko brez težav uporabljali tudi več ur zapored, saj je opremljen z baterijo zmogljivosti 3.600 (mili) amper ur. Na vgrajenem mobilniku velikosti 150,5 x 75,7x 7,5 milimetra in teže 165 gramov pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android s prirejenim grafičnim vmesnikom EMUI.

Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni

Prijavi napako v članku