Telefoni
14.12.2013 15:35

Deli z drugimi:

Share

Huawei Ascend P7: Novi supermobilnik na obzorju!

Zanesenjaki spletnega portala GSMArena so razkrili, da bo prihajajoči pametni mobilni telefon Ascend P7 podjetja Huawei opremljen z nadvse zmogljivo strojno opremo. Novst naj bi na prodajne police trgovin zašla že aprila, v Sloveniji pa naj bi ga ugledali še pred poletjem.
Ascend P7 ppodjetja Huawei bo imel vse možnosti, da postane najboljši potrošniški pametni mobilni telefon naslednjega leta.
Ascend P7 ppodjetja Huawei bo imel vse možnosti, da postane najboljši potrošniški pametni mobilni telefon naslednjega leta.

Odličen pametni mobilni telefon Huawei Ascend P6 je pred kratkim prejel nagrado za najboljši potrošniški mobilnik v Evropi za 2013/2014, ki jo je podelilo združenje EISA (European Imaging and Sound Association). Priljubljeni mobilnik pa naj bi kmalu dobil dostojnega naslednika, saj so se na spletu že pojavile prve informacije o pametnem mobilnem telefonu Ascend P7. Novost naj bi na prodajne police trgovin zašla že aprila, v Sloveniji pa naj bi ga ugledali še pred poletjem.

Zanesenjaki spletnega portala GSMArena so razkrili, da bo prihajajoči pametni mobilni telefon Ascend P7 podjetja Huawei opremljen s 5-palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, 4-jednim procesorjem HiSilicon Balong 910 frekvence 1,6 gigahercev in sistemskim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov. Za shranjevanje podatkov bo na voljo vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora z možnostjo razširitve preko pomnilniške kartice microSD, hitro povezavo v mobilni interent pa bo zagotavljala povezava 4G/LTE.

Pametnemu mobilnemu telefonu Huawei Ascend P7 bo zadostno avtonomijo delovanja zagotavljala baterija kapacitete 2.460 miliamper ur, medtem ko bo nameščen mobilni operacijski sistem Android obogaten z grafičnim vmesnikom Emotion UI 2.0. Piko na i pa naj bi dalo še na padce odporno ohišje izdelano iz kakovostnega brušenega aluminija.

Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,