Računalništvo, telefonija
12.01.2012 18:00

Deli z drugimi:

Share

HTC Titan II z Windows Phone

HTC TITAN II
HTC TITAN II

Na mednarodnem sejmu CES v letu 2012 je podjetje HTC predstavilo HTC TITAN II, prvi telefon podjetja, ki deluje na 4G LTE omrežju. Pametni telefon ima največji zaslon med telefoni s sistemom Windows, napreden 16 megapikselski digitalni fotoaparat ter dostop do 4G LTE hitrosti.

HTC TITAN II je opremljen s 4.7 inčnim LCD zaslonom na dotik za optimiziran ogled filmov, igranja iger, pregledovanja slik ali filmčkov. Omogoča hiter in enostaven dostop do najnovejših filmov in serij preko HTC Watch-a ter igranja iger na poti z Xbox Live.

Ima napredno slikovno tehnologijo in ima 16 megapikselski fotoaparat, s širokokotnim objektivom, samodejno izostrovanje, dvojno LED bliskavico, zmanjšanje učinka rdečih oči, stabilizator slike, senzor za omejitev svetlobe ter fizični gumb, ki omogoča uspešno zamenjavo za point and shoot fotoaparat.

HTC TITAN II se ponaša s številnim funkcijam, ki jih je HTC razvil za izvajanje fotografiranja v različnih pogojih – panoramski posnetek ter posnetek za več zaporednih slik. Pametni telefon omogoča snemanje s kamero na hrbtni strani v HD 720p tehniki ter video pogovor na poti preko WI-Fi povezave s 1.3 megapikselsko kamero na sprednji strani. Ponaša se z 1.5 GHz procesorjem Snapdragon S2 in 730mAh ionsko baterijo iz litija, ki je v podporo hitremu delovanju na spletu. Deluje na sistemu Windows Phone Mango (7.5).

Velika tipkovnica na ekranu ter takojšen dostop do Windows Phone Office Hub, Microsoft Exchange2010 inOutlook Mobile na najnovejši Windows napravi izboljšujejo povezljivost, učinkovitost ter produktivnost najbolj zaposlenih potrošnikov. Live Tile zaslon osmisli skupine prijateljev in družine ter poskrbi, da je posameznik vsak trenutek na tekočem s posodobitvami ter novicami iz socialnih omrežij, saj jih avtomatsko niza na zaslonu.

HTC TITAN II bo v prihodnjih mesecih na voljo le v AT&T omrežju v ZDA.


Prijavi napako v članku