Telefoni
28.06.2011 11:00

Deli z drugimi:

Share

HTC predstavil 3D multimedijskih super telefon, HTC EVO 3D

HTC EVO 3D
HTC EVO 3D

HTC je napovedal prihod naprave HTC EVO 3D na evropski trg. Ta prinaša ultimativno 3D izkušnjo brez 3D očal, z najnovejšim uporabniškim vmesnikom HTC SenseTM pa omogoča enostavno zajemanje in distribucijo osupljivih 3D domačih posnetkov in fotografij s prijatelji in družino. Lastnikom tega multimedijskega silaka je na voljo tudi storitev HTC Watch, ki omogoča uživanje v holivudskih filmskih uspešnicah in drugih 3D filmih.

Osupljiv stereoskopski zaslon pomeni le eno: da je možno v 3D učinkih preprosto uživati med tem, ko podobe in posnetki kipijo z zaslona, vam pa na nosu niso v napoto 3D očala. Podoživite posebne trenutke kot da bi se vam dogajali ponovno in si oglejte videoposnetke, ki ste jih zajeli s 5-megatočkovnima kamerama v polnem blišču in globini.

Zabava dobi s HTC EVO 3D povsem nove razsežnosti prek filmov, videoposnetkov, fotografij in iger, ki si jih lahko ogledujete na 4,3-palčnem qHD zaslonu. Prepričljivi 3D učinki, ki jih dopolnjuje stereo prostorski zvok (stereo surround sound), vas popeljejo v povsem nov svet, ki ga lahko bolje raziščete in izkušnjo delite z drugimi. HTC EVO 3D poganja zmmogljiv 1,2-gigaherčni dvojedrni procesor Qualcomm® Snapdragon™, ki ne le podpira sijajne 3D učinke, pač pa omogoča tudi hitro in odzivno spletno brskanje, takojšnje zajemanje podob in predvajanje videposnetkov v HD (720p) tehniki.

HTC EVO 3D se ne ponaša le s privlačnim dizajnom. Le-tega dopolnjuje tudi najnovejša izkušnja HTC Sense. Potopite se v 3D namizja in si prilagodite aktivni zaklenjeni zaslon, ki se spremeni v okno do vam najpomembnejših vsebin – od fotografij do najnovejših posodobitev z družbenih omrežij. Naj gre za elektronsko pošto, družbena omrežja ali brskanje po spletu, aktivni zaklenjeni zaslon postane za vas prirejeni izhod, skozi katerega lahko skočite do svojih priljubljenih aplikacij z eno samo gesto. Prepoznavna HTC vremenska aplikacija se s HTC EVO 3D tudi vrača nazaj. S pomočjo novih 3D animacij sedaj lahko virtualno plavate med oblaki ali pa se kopate v sončnih žarkih.

Dve 5-megatočkovni kameri, s katerima se ponaša HTC EVO 3D, sta izboljšani z novimi značilnostmi in vam omogočata zajemanje popolnih trenutkov v pravem času. Enostavno preklapljajte med 2D in 3D načinom in dodajte svojim fotografijam nove kreativne razsežnosti s funkcijo Tiltshift Effect, s katero selektivno zameglite dele fotografije. Kamera na HTC EVO 3D se prav tako odlično obnese na šibki svetlobi, zahvaljujoč široki f/2.2 zaslonki, videoposnetke pa lahko ustvarjate v kristalno jasni 720p resoluciji, do 30 sličic na sekundo. Zaradi tega je HTC EVO 3D popolni spremljevalec, ko se zvečer odpravite ven s prijatelji.

HTC EVO 3D sledi HTC-jevemu prepoznavnemu oblikovalskemu slogu, nadgrajuje pa ga še vrhunski izgled in občutek, ki ga v dlani pusti sloke linije in dvojno ohišje za kamero. Ozadje naprave krasijo gladke linije, zaradi katerih telefon morda deluje robato, a je občutek v dlani popolnoma naraven.

HTC EVO 3D bo v Evropi na voljo od julija dalje. V Sloveniji ga lahko uporabniki pričakujejo v sredini avgusta.


Prijavi napako v članku