Računalništvo, telefonija
23.01.2011 10:35

Deli z drugimi:

Share

HTC 7 Trophy dostopen tudi slovenskim uporabnikom

HTC 7 Trophy
HTC 7 Trophy

Slovenski mobilni operater Si.mobil v svoji ponudbi predstavlja zaželeni pametni telefon HTC 7 Trophy z operacijskim sistemom Windows Phone 7. HTC 7 Trophy združuje uporabne poslovne funkcije iz okolja MS Office z zabavnimi in družabnimi aplikacijami. Si.mobil bo mobilnik HTC 7 Trophy v okviru partnerstva z Vodafonom v Sloveniji ponujal ekskluzivno. Naročnikom bo na voljo že za 1 evro.

HTC 7 Trophy odlikuje velik 9,6-centimetrski WVGA Super-TFT zaslon občutljiv na dotik, ki uporabnikom omogoča enostavno uporabo številnih aplikacij Windows Phone 7 in HTC-ja.

Tematske skupine Windows Phone na enostaven in pregleden način združujejo povezane spletne vsebine, aplikacije in storitve. Office Hub z uveljavljenimi orodji Microsoft Office Word, Excel, Power point, OneNote, Outlook Mobile in SharePoint Workplace uporabnikom omogoča pregledovanje, urejanje in izmenjavo dokumentov na vsakem koraku. People Hub prinaša inovativno družabno izkušnjo in sinhronizacijo telefona z uporabnikovimi spletnimi družabnimi omrežji Facebook, Windows Live itn. Pictures Hub pa olajša izmenjavo fotografij in videa v družabnih omrežjih.

HTC 7 Trophy omogoča širokopasovni dostop do mobilnega interneta s hitrostjo do 7,2 Mbit/s in brezžično Wi-Fi povezljivost s spletom in drugimi napravami. Vgrajen ima tudi GPS in AGPS sprejemnik. Telefon poganja Qualcommov zmogljivi 1-gigaherčni procesor. Poleg naprednih tehničnih karakteristik in številnih uporabnih programskih funkcij HTC 7 Trophy omogoča tudi edinstveno večpredstavnostno izkušnjo. Njegova izjemno odzivna kamera z ločljivostjo 5 megapik, svetlobnim senzorjem, samodejnim ostrenjem, LED bliskavico in enostavnim sistemom približevanja objektu omogoča snemanje odličnih fotografij in visokokakovostnih video posnetkov v ločljivosti 720 točk. Telefon odlikuje napredna surround zvočna tehnologija in podpora predvajanju zvočnih zapisov AAC, MP3, MIDI, WMA, AMR ter video zapisov WMV, MP4 in 3GP. Vse svoje priljubljene multimedijske vsebine pa lahko uporabniki prenesejo v prostoren integrirani pomnilnik z 8GB prostora za shranjevanje.


Prijavi napako v članku