Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
20.05.2023 14:00
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nagradna igra – prenosna baterijska postaja v vrednosti 699 € in majica za vsakega udeleženca

Odprla se je prva specializirana slovenska spletna trgovina s prenosnimi baterijskimi postajami. Slovenski tehnični trg je pridobil pomembno pridobitev in sicer spletno trgovino hranilniki-elektricne-energije.si, ki je prva in edina postojanka s ponudbo širokega nabora prenosnih baterijskih postaj in dodatne opreme.

Zanimanja za prenosne baterijske postaje so že dalj časa v porastu, predvsem zaradi vse večjih potreb po električni energiji na mestih, kjer ni na razpolago klasičnega vira električne energije. Prenosne baterijske postaje so zanesljiv vir uporabe energije na kampiranjih, aktivnostih na prostem, v izrednih razmerah in tudi pri vsakodnevni domači rabi. So najboljša alternativa za tradicionalne generatorje, ki so hrupni, okorni in neprijazni do okolja.

Spletna trgovina www.hranilniki-električne-energije.si pa deluje nekoliko drugače, kot ste tega vajeni. Namreč poudarek je na pravilnemu izboru postaje, ki je primerna za vaše potrebe. Ekof d.o.o. zato ponuja svetovanje pred vsakim nakupom. V njihovi ponudbi so postaje različnih proizvajalcev, kar omogoča resnično najboljšo izbiro za vas. Vse postaje so testirane v tehničnem laboratoriju, torej so strokovnjaki podjetja Ekof d.o.o. podkovani z dejanskimi lastnostmi vsake postaje, kajti vsaka ima svoje prednosti in pomanjkljivosti, katerih ni moč razbrati iz marketing sporočil proizvajalcev.

Postanite sledilec in osvojite prenosno baterijsko postajo Zendure!

Kot del slovesne otvoritve nove spletne trgovine www.hranilniki-elektricne-energije.si bodo prvim 100 sledilcem njihovega Facebook profila podelili 100 majic z logotipom spletne trgovine. To pa še ni vse!

Srečnemu nagrajencu bodo podelili tudi glavno nagrado, in sicer prenosno baterijsko postajo Zendure SuperBase 600M v vrednosti 699 €.

Čas je vrlina. Bodite med prvimi 100 sledilci in si zagotovite mesto v žrebanju za priročno glavno nagrado.

Obiščite njihov Facebook profil in stisnite gumba Sledi in Všeč mi je.

Ne zamudite te enkratne priložnosti, da si priborite prenosno baterijsko postajo, s katero boste kjerkoli in kadarkoli imeli električno energijo na dosegu rok. SREČNO!


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več