Računalništvo, telefonija
09.11.2012 09:15
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP predstavil celovito ponudbo osebnih računalnikov za operacijski sistem Windows 8

Podjetje HP je sporočilo podrobnosti o razpoložljivosti in cenah nove ponudbe osebnih računalnikov za domačo in poslovno uporabo, zasnovanih za operacijski sistem Windows 8.
HP predstavil celovito ponudbo osebnih računalnikov za operacijski sistem Windows 8
HP predstavil celovito ponudbo osebnih računalnikov za operacijski sistem Windows 8

Novi HP-jevi izdelki vključujejo tako modne prenosnike in namizne računalnike kot tablične računalnike, ki temeljijo na vrhunskih materialih ter premišljenem oblikovanju, s čimer zagotavljajo značilen HP-jev videz in občutek.

Hibridni računalniki s snemljivim zaslonom, poslovni tablični računalniki s pametnimi ovitki HP Smart Jacket, ki razširjajo možnosti povezovanja, ter izjemno tanki večnamenski namizni računalniki zagotavljajo edinstveno oblikovanje, ki uporabnikom omogoča uporabo operacijskega sistema Windows 8 skupaj s HP-jevimi inovacijami, kot je tehnologija HP TouchSmart . Vključujejo tudi aplikaciji HP Connected Photo, ki temelji na HP-jevih spletnih storitvah Snapfish in zagotavlja preprost dostop do fotografij, ter HP Connected Music, aplikacijo za upravljanje glasbe, ki jo je podjetje razvilo skupaj s podjetjem Meridian.

HP-jevi prenosniki za domače uporabnike

HP-jeva ponudba prenosnikov za domače uporabnike, zasnovanih za operacijski sistem Windows 8, vključuje hibridne računalnike in prenosnike s tankim, prefinjenim oblikovanjem, ki združujejo tehnologijo zaslonov na dotik z več prsti, izjemno zmogljivost ter visoko vrednost.

  • HP ENVY x2 je zmogljiv in izjemno tanek hibridni računalnik, ki združuje zmogljivost prenosnikov in mobilnost tabličnih računalnikov v eni sami modno zasnovani in lahki napravi. Gre za prenosnik, ki deluje kot tablični računalnik, saj je mogoče zaslon odstraniti in ga uporabljati kot tablični računalnik. Zaslon je s tipkovnico povezan z magnetnim zaklopom. Vključuje 29,5-centimetrski (11,6-palčni) zaslon na dotik s prikazom v živih barvah in visoki ločljivosti (HD), tehnologijo Beats Audio, spletno kamero visoke ločljivosti in fotoaparat z ločljivostjo 8 milijonov točk ter brezžično komunikacijsko tehnologijo NFC, ki uporabnikom omogoča izmenjavo fotografij, stikov in povezav URL s preprostim dotikom druge naprave.
  • HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 vključuje 35,6- centimetrski (14-palčni) zaslon visoke ločljivosti s podporo za dotik z več prsti, do osem ur delovanja brez polnjenja baterije, zmogljiv globokotonec s tehnologijo Beats Audio ter grafiko AMD z 2 GB pomnilnika, ki je na voljo ločeno.
  • Prenosnika HP Pavilion Sleekbook 14 in Pavilion Sleekbook 15 sta zdaj izjemno tanke oblike, na voljo v bleščeče črni in rubinasto rdeči barvi ter zagotavljata zmogljivost in preproste aplikacije za vsakodnevne potrebe uporabnikov.

HP-jevi večnamenski in namizni računalniki za domače uporabnike

HP-jevi novi namizni računalniki za domače uporabnike vključujejo večnamenske in klasične osebne računalnike, opremljene z najnovejšo tehnologijo dotika z več prsti, ki združujejo neverjetno privlačno oblikovanje in zmogljivo delovanje.

  • Računalnik HP ENVY 23 je opremljen s tehnologijo zaznavanja do desetih točk dotika in 58-centimetrskim (23-palčnim) zaslonom visoke ločljivosti ter zagotavlja odlične zmogljivosti za delo, igro in povezovanje.

HP-jevi poslovni računalniki

HP-jeva ponudba poslovnih računalnikov zagotavlja izjemno zmogljivost, vsestranskost in vrednost, ki podjetjem in vladnim organizacijam vseh velikosti prinašajo kar najvišjo storilnost.

  • HP ElitePad 900 je pravi poslovni tablični računalnik, ki poleg čudovitega oblikovanja nudi tudi zmogljive poslovne možnosti, preprosto odpravljanje morebitnih napak in podporo. Gre za izredno tanek in lahek tablični računalnik, ki deluje z operacijskim sistemom Windows 8. Dodatna možnost pametnega ovitka HP ElitePad Smart Jacket nudi več možnosti za povezovanje in daljše trajanje baterije ter dodatke za različne načine uporabe. Stranke, ki kupijo tablični računalnik HP ElitePad 900, prejmejo tudi brezplačen predal v velikosti 50 GB za preprosto izmenjavo, dostopanje in skupno urejanje datotek.
  • Računalnik HPEliteBook Folio 9470m Ultrabook je učinkovita naprava izjemno tanke in lahke oblike. Zagotavlja vmesnike za poslovna okolja in baterijo, ki jo je mogoče zamenjati med delovanjem, ter je tako zasnovana za strokovnjake, ki delajo na poti.

Cene in dostopnost

  • HP ENVY x2 bo predvidoma na voljo decembra 2012 po začetni ceni od 799 EUR.
  • HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 bo predvidoma na voljo 26. oktobra po začetni ceni 999 EUR.
  • Osebna računalnika HP Pavilion Sleekbook 14 in 15 bosta predvidoma na voljo novembra po začetni ceni 649 EUR oziroma 549 EUR.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku