Računalništvo, telefonija
Telefonija
05.01.2024 14:30

Deli z drugimi:

Share

HONOR Magic V2 zdrži več kot 400 tisoč upogibov

Globalna tehnološka znamka HONOR je to jesen predstavila najtanjši in eden najlažjih preklopnih pametnih telefonov na svetu – HONOR Magic V2, ki bo kmalu prišel tudi na slovenski trg.

Tehnologija integriranega utora in utora za utor omogoča uspešno integracijo pokrova gredi tečaja in telesa tečaja, kar znatno zmanjša notranji prostor in skupno debelino tečaja. HONOR-jev inovativen pristop in predanost uvajanju vedno tanjših preklopnih pametnih telefonov je celovita rešitev za dolgoletno težavo debeline preklopnega zaslona. Zaradi svojih revolucionarnih inovacij lahko HONOR Magic V2 prenese več kot 400 tisoč upogibov1. Njegove izjemne lastnosti utirajo pot brezskrbni uporabi, tudi če napravo zložite 100-krat na dan, kar zagotavlja življenjsko dobo do deset let.

Nova arhitektura za več prostora in moči

Tradicionalna “troslojno zložena” arhitektura sistema za upravljanje zaslona je že dolgo pomembna ovira za vgradnjo velikih baterij v tanke in lahke mobilne telefone na preklop. Z vključitvijo revolucionarne komponente gonilnika zaslona »tri v enem« je HONOR lahko izkoristil dodatni notranji prostor in v HONOR Magic V2 vgradil 5000 mAh2 silicijevo-ogljikovo baterijo. Vključitev 5.000 mAh baterije v tako tanko in lahko ohišje je dokaz HONOR-jeve neomajne zavezanosti premikanju meja tehnoloških inovacij in inženirske odličnosti ter izbiri prave, čeprav zahtevne poti do uspeha.

HONOR Ultra tanek hladilni sistem Bionic VC

Pametni telefoni, zlasti tisti z zmogljivimi procesorji in naprednimi funkcijami, potrebujejo učinkovite hladilne sisteme, ki preprečujejo pregrevanje, ohranjajo optimalno delovanje in zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. HONOR Ultra-thin Bionic VC hladilni sistem izpolnjuje te potrebe z uporabo večplastnega pristopa, hladilni sistem vključuje napredne materiale, kot so ultra-tanka parna komora (VC), ultra-visoko toplotno prevodni grafit, toplotno prevodni gel, bakrena folija in AL srednji okvir z visoko toplotno prevodnostjo. Kljub omejitvam ultratanke debeline naprave ta inovativni HONOR Ultra-thin Bionic VC hladilni sistem kar najbolje izkoristi vsak palec za zagotavljanje izjemne učinkovitosti hlajenja.

Bionic VC je zasnovan tako, da posnema naravno debelino krila cikade, saj meri neverjetnih 0,22 mm3, celoten hladilni sistem pa ima hladilno površino 29 tisoč kvadratnih metrov, kar je 12,5-odstotno povečanje v primerjavi s prejšnjo generacijo4, napravi HONOR Magic V2 pa daje še eno vodilno priznanje v industriji5.

Tehnologija podaljška antene Wrap-around 2.0

HONOR je prav tako uspel razviti ultra tanko anteno, ki ima zasnovo treh milimetrov, zaradi česar je najtanjša v industriji zložljivih anten. Poleg tega ima ta elegantna zasnova neverjetno 10 % 6 večjo antensko površino kot HONOR Magic Vs, kar zagotavlja najboljšo skupno zmogljivost antene v industriji.

Z nizom izboljšav v materialih tečajev, izdelavi in ​​strukturi, kot tudi z inovativno zasnovo hladilnega sistema in nizom prefinjenih tehnik tanjšanja je HONOR Magic V2 dosegel izjemno ultra tanko obliko faktorja 9,9 mm7 in 231 g teže8. Ta izjemen podvig je dokaz HONOR-jeve neomajne zavezanosti premikanju meja, ko gre za materiale in procese, kar ponazarja njihovo prizadevanje za odličnost v filozofiji oblikovanja in namere pri raziskavah, razvoju in proizvodnji. S HONOR Magic V2 so preklopni zasloni pooblaščeni, da ne samo tekmujejo s tradicionalnimi vodilnimi pametnimi telefoni, ampak jih tudi prekašajo v smislu elegance, lahkosti in tankosti. Ta ključni dosežek je pospešil prihod nove dobe v industriji pametnih telefonov in naznanil preklopni zaslon kot inovacijo, ki bo spremenila igre za prihodnje generacije.

HONOR Magic V2 bo kmalu na voljo tudi pri nas. Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.


1 Podatki iz laboratorija HONOR.

2 Tipična zmogljivost. Nazivna kapaciteta je 4900mAh.

3 Podatki iz laboratorija HONOR.

4 V primerjavi s HONOR Magic Vs.

5 Podatki iz laboratorija HONOR.

6Podatki iz laboratorija HONOR.

7Podatki iz laboratorija HONOR. Temelji na najtanjši različici, ki je opremljena z veganskim usnjenim hrbtom. Steklena hrbtna različica je tanka 10,1 mm. Debelina celotne naprave je izmerjena na najtanjši točki in ne vključuje debeline izbokline kamere. Velikost izdelka se lahko razlikuje glede na njegovo konfiguracijo, proizvodni proces in metode merjenja. Podrobnosti o specifikaciji so samo za referenco.

8Podatki iz laboratorija HONOR. Temelji na najlažji različici, ki je na hrbtni strani iz veganskega usnja. Različica s stekleno hrbtno stranjo tehta 237 g Skupna teža vključuje baterijo. Dejanska teža se lahko razlikuje zaradi konfiguracije izdelka, proizvodnega procesa in metod merjenja.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Honor.
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni Honor Magic V Honor Magic Vs


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več