Življenjski slog
22.09.2023 11:17

Deli z drugimi:

Share

Hitro in učinkovito učenje tujih jezikov

V vse bolj globaliziranem svetu je znanje več jezikov ključnega pomena. Znanje enega ali več tujih jezikov vam lahko odpre vrata in ustvari nove priložnosti v poklicnem ali zasebnem življenju.
Na ONTARIO jezikovnih tečajih se ne boste učili osnov slovnice, ki se jih morda spominjate iz mladosti, ampak je poudarek na besedišču ter praktični uporabi jezika. Foto: Ontario
Na ONTARIO jezikovnih tečajih se ne boste učili osnov slovnice, ki se jih morda spominjate iz mladosti, ampak je poudarek na besedišču ter praktični uporabi jezika. Foto: Ontario

Znanje več jezikov torej odpira mnoga vrata, ki so vam sicer zaprta. Zato je pomembno, da investirate v svoje znanje in zaupate instituciji, ki vam lahko pomaga pri hitrem in učinkovitem učenju enega ali več jezikov.

Šola in prevajalska pisarna

Jezikovna šola in prevajalska pisarna ONTARIO  d.o.o. vam pomaga izboljšati znanje jezikov in zadovoljiti morebitne potrebe po prevodih. Njihovi izkušeni učitelji uporabljajo inovativne učne metode, s katerimi zagotovijo najboljšo možno učno izkušnjo. Ponujajo tudi specializirane tečaje za posebne jezikovne veščine, kot sta poslovna angleščina ali nemščina, ter tečaje za številne druge jezike s specifičnimi znanji, potrebnimi pri opravljanju določenih poklicev (npr. italijanščina v turizmu, nemščina v zdravstvu …).

Zgolj individualni jezikovni tečaji – v živo ali »online«

Na ONTARIO jezikovnih tečajih se ne boste učili osnov slovnice, ki se jih morda spominjate iz mladosti, ampak je poudarek na besedišču ter praktični uporabi jezika. Prepričani so, da se jezika najbolje naučimo z redno vadbo in uporabo. Zato ponujajo zgolj individualne jezikovne tečaje, ki jih v jezikovnem centru imenujejo »one-to-one« tečaji (en učitelj – en slušatelj). To so posebej prikrojeni tečaji za izboljšanje govora in razumevanja, v katerih se posvetijo samo enemu slušatelju – torej vam. Ti tečaji potekajo v živo ali »online« (distance learning). Število ur je neomejeno. Pričnete in odnehate lahko kadarkoli.

Uradni ali sodni prevodi

Druga pomembna storitev, ki jo ponujajo v jezikovnem centru ONTARIO, so uradni ali sodni prevodi. Če potrebujete dokumente, ki se uporabljajo za podjetja, sodišča, notarje ali druge uradne namene, jih je pogosto treba overiti s strani sodnega tolmača. ONTARIO prevajalci so uradno priznani in imajo dolgoletne izkušnje s prevajanjem pravnih, medicinskih, tehničnih in drugih dokumentov.

Med najpogosteje prevajanimi uradnimi dokumenti so potrdila o nekaznovanosti, diplome in spričevala, Ajpes izpiski, družbene pogodbe, poslovna poročila, izpiski iz matičnega registra ter zdravniški izvidi in varnostni certifikati. Seveda pa se s tem ne omejujejo, saj lektorirajo in prevajajo tudi druge stvari, kot so na primer spletne strani, navodila za uporabo strojev ali naprav, ocene tveganja, CE certifikate, brošure, knjige, patentne vloge … Prevajajo na skupščinah, sestankih in konferencah (konsekutivno in simultano tolmačijo v kabinah).


Do 31. 10. 2023 nudijo na posamezne storitve posebne ugodnosti, ki si jih zagotovite s kodo: KOGOVORIMMENEBOLIJOROKE


Zakaj ONTARIO?

Zakaj izbrati prav ONTARIO d.o.o.? Zato, ker ne ponujajo zgolj široke palete jezikovnih tečajev in prevajalskih storitev, temveč tudi osebno pozornost do vsake stranke. Njihov cilj je, da vsakomur nudijo osebno podporo in zagotovijo kakovostno znanje. Ponosni so na visoko stopnjo zadovoljstva strank in dolg seznam stalnih strank, ki se k njim vračajo že leta. Pohvalijo se lahko tudi s tem, da so edini v Sloveniji, ki vam dajejo za tovrstne storitve 100 % jamstvo na vaše zadovoljstvo.

Investiranje v znanje se vedno splača, saj se povrne v večkratniku začetnega vložka. Investirajte torej v svoje znanje in dovolite strokovnjakom, da vam pomagajo pri osvajanju jezikovnih veščin in rešijo vse prevajalske težave.  Seznam jezikov, v katere prevajajo in poučujejo, je dolg, zato boste pri njih vedno našli, kar boste iskali.

Za več informacij obiščite spletno stran www.ontario.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
jezikovna šola Ontario


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več