Računalništvo, telefonija
25.09.2015 07:49

Deli z drugimi:

Share

Hitreje do izgubljenih Applovih gesel s programom Elcomsoft Password Digger

Programsko orodje Elcomsoft Password Digger nas bo zagotovo rešilo iz zagate!
Programsko orodje Elcomsoft Password Digger nas bo zagotovo rešilo iz zagate!

Se vam je že kdaj pripetilo, da ste pozabili geslo za dostop do zaščitenih vsebin na Applovem osebnem računalniku, ki je zaščiteno z varnostnim orodjem Keychain? To je sila neprijetno, saj si varnostno orodje Keychain zapomni vsa naša gesla in uporabniška imena. Tu lahko hranimo gesla za dostop do Applove storitve, oddaljen dostop, izmenjavo datotek in še mnogo več.

Če pa izgubimo dostop do varnostnega orodja Apple Keychain pa ni še vse izgubljeno, saj lahko računamo na pomoč programskega orodja Elcomsoft Password Digger. Orodje namreč poskrbi za dešifriranje zaščitenih vsebin, da so te ponovno dostopne uporabniku. Ta ima po opravljenem dešifriranju na voljo vse potrebne podatke, vključno s povezavo URL, časom izdelave in zadnjega dostopa, uporabniškim imenom, geslom in drugimi dostopnimi podatki. Ker je ra datoteka izdelana v formatu XML, jo lahko odpremo tudi v urejevalnik preglednic Microsoft Excel.

Več informacij o nadvse zanimivem programskem orodju Elcomsoft Password Digger je na voljo na spletnem naslovu https://www.elcomsoft.com/epd.html. Za nakup programske opreme pa bo potrebno odšteti le slabih 199 evrov, kar je malo glede na to, da z njeno pomočjo lahko pridobimo ponovno dostop do podatkov, ki smo jih iz takšnega ali drugačnega razloga izgubili.


Prijavi napako v članku