24.02.2011 10:57

Deli z drugimi:

Share

Halcomu zaupa že 71 bank

Halcom je nedavno podpisal pogodbo že z 71. banko, ki se je odločila za e-bančno rešitev Hal E-Bank. Eurobank EFG a.d. Beograd je tako že enaindvajseta srbska banka, ki na področju elektronskega bančništva sodeluje z družbo Halcom.
Halcomu zaupa že 71 bank
Halcomu zaupa že 71 bank

Eurobank EFG a.d. Beograd je članica bančne skupine Eurobank EFG Group, ki je prisotna v Grčiji, Bolgariji, Romuniji, Turčiji, na Poljskem, v Ukrajini in Srbiji. Ta pa je članica mednarodne skupine EFG Group, ki je prisotna v več kot 40 državah. Eurobank EFG a.d. Beograd je banka, ki ji je uspelo v zelo kratkem času razviti izjemno poslovno mrežo podružnic in centrov v Srbiji. Od začetka delovanja v Srbiji do sedaj je banka investirala več kot 500 mio EUR v tehnično in poslovno infrastrukturo kot tudi v razvoj visoko kvalificiranih delavcev ter modernih bančnih produktov in storitev, ki so zasnovane tako, da zadovoljujejo vse potrebe strank.
Halcom si je s podpisom pogodbe z eno izmed največjih bank v Srbiji po številu podružnic, bilančni vsoti in tržnem deležu še bolj utrdil položaj na srbskem trgu, hkrati pa je pridobil dobre možnosti za sodelovanje z drugimi članicami skupine ter prodor na tuje trge.

Več: http://www.eurobankefg.rs/pocetna.1.html

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku