Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
10.11.2023 08:00

Deli z drugimi:

Share

Google Pixel 8 Pro: telefon z vrhunsko kamero in naprednimi tehnologijami

Foto: Google
Foto: Google

Google Pixel 8 Pro poleg številnih drugih lastnosti ponuja napredne nastavitve fotoaparata, ki bodo zagotovo zanimale večino uporabnikov. S sistemom treh kamer na zadnji strani bo zadovoljil tudi potrebe tistih najzahtevnejših. Glavna kamera s 50 MP zajema podrobne slike, ultraširoka kamera s 48 MP pa je odlična za makrofotografijo. Telefoto kamera s 48 MP se ponaša s Pixlovo najboljšo povečavo doslej. Za ljubitelje nočne fotografije sta na voljo nočni način in astrofotografija, ki omogočata izjemne posnetke tudi v najtemnejših okoljih.

Umetna inteligenca v svetu fotografije

Z Googlovo umetno inteligenco lahko urejate fotografije na načine, za katere si še pred kratkim niste predstavljali, da so možni. Uporabite čarobni urejevalnik v storitvi Google Photos, da svojim fotografijam dodate elemente po meri in izboljšave studijske kakovosti. Hkrati pa lahko z uporabo funkcije Audio Magic Eraser izboljšate kakovost zvoka svojih videoposnetkov.

Super AMOLED zaslon

Vrhunski 6,7-palčni Super AMOLED zaslon, imenovan Super Actua, je najsvetlejši Pixel zaslon doslej. Prikazuje živahne barve v izjemni ostrini, ki je idealna za urejanje fotografij in ustvarjanje vsebin.

Čip Google Tensor G3 in visoka raven varnosti

Google Pixel 8 Pro se ponaša z novim čipom Google Tensor G3, ki temelji na Googlovi umetni inteligenci. Ta čip omogoča izjemne fotografije in videoposnetke ter pametne funkcije. Hkrati pa skrbi za varnost in zasebnost uporabnikov z vgrajenim čipom Titan M2 in VPN-jem Google One. S temi tehnološkimi in varnostnimi rešitvami je vaša naprava bolj zaščitena in posledično bolj varna kot kadarkoli prej.

Zanesljiv pomočnik

Google Pixel 8 Pro ne skrbi samo za vaše fotografije in videoposnetke, temveč tudi za vašo varnost. S sposobnostjo zaznavanja prometnih nesreč lahko telefon pokliče reševalne službe in deli vašo lokacijo, če se znajdete v težavah. To je le ena izmed številnih varnostnih funkcij, ki zagotavljajo vašo zaščito.

Hitra in preprosta migracija

S pametnim telefonom Pixel 8 Pro lahko enostavno prenesete svoje kontakte, fotografije, sporočila in druge podatke v približno 30 minutah. To je odlično za tiste, ki želijo preiti na nov telefon, ne da bi izgubili svoje dragocene podatke.

Google Pixel 8 Pro predstavlja vrhunsko izkušnjo pametnega telefona, ki združuje odlično kamero, specifikacije, izkušnjo in varnost. Z njim boste lahko ustvarili izjemne fotografije in videoposnetke ter ohranjali stik s svetom na boljši način.

Še več pametnih telefonov najdete na spletni strani Enaa.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Google telefoni Google Google Pixel 8 Pro

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več