Aplikacije in dodatni programi
11.05.2013 09:26

Deli z drugimi:

Share

Google Earth 7.1 za Android z bogato paleto novih možnosti

Google je za mobilne naprave Android pripravil novo različico kartografskega sistema Earth, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne, saj prinaša bogato paleto uporabnih novosti. Med njimi izstopajo dodatek za ulični pogled, zmogljivejši iskalnik in inovativni uporabniški vmesnik.
Google Earth 7.1 navdušuje z uličnim pogledom, boljšim iskalnikom in inovativnim uporabniškim vmesnikom.
Google Earth 7.1 navdušuje z uličnim pogledom, boljšim iskalnikom in inovativnim uporabniškim vmesnikom.

Podjetje Google je za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android pripravilo novo različico mobilnega satelitskega kartografskega sistema Earth, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne, saj prinaša bogato paleto nadvse uporabnih in inovativnih novosti. Mobilni Google Earth 7.1 se namreč lahko pobaha tako z dodatkom za ulični pogled kot boljšim iskanjem in nadvse inovativnim uporabniškim vmesnikom. Prenovljeni Google Earth je že na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer tako s klikom na povezavo http://goo.gl/RXHsX kot skeniranjem QR kode.

Uporaba uličnega pogleda na mobilni aplikaciji Google Earth 7.1 je nadvse intuitivna, saj se pri povečevanju zemljevida na desni strani zaslona pojavi slika »možica« oziroma »pegmana«, s klikom nanjo pa pridobimo pogled na ulice, ki smo ga vajeni iz namizne različice. Iskanje poti in navigacija sta pri novosti hitri in inovativni, saj sta na voljo tako sistem za predlaganje iskalnih vsebin kot 3D pogled za pešce, voznike in transportna sredstva. Vidnih izboljšav pa je bil deležen tudi sistem za prikaz poteka poti korak-za-korakom.

Pri mobilni aplikaciji Google Earth 7.1 vas ne bo pustil hladne niti prenovljeni grafični vmesnik, saj enostavni klik na logotip aplikacije omogoča neposreden dostop do številnih dodatnih spletnih storitev, kot so Panoramio Photos, 3D stavbe in Wikipedia. Za uporabo novosti je seveda potrebno imeti zagotovljen dostop do svetovnega spleta.

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku