Računalništvo, telefonija
16.11.2006 07:11

Deli z drugimi:

Share

Gavrilović izbral Microsoft Dynamics NAV in Adacto Zagreb

Predsednik uprave Gavrilovića, Đuro Gavrilović in Microsofta Hrvaška, Davor Majetić, sta na včerajšnji tiskovni konferenci v Petrinji predstavila začetek implementacije poslovnega sistema Microsoft Dynamics NAV, s čimer se začenja nova faza poslovnega razvoja najstarejšega in najuspešnejšega proizvajalca suho-mesnih proizvodov na Hrvaškem, podjetja Gavrilović. Za implementatorja rešitve je izbrana Adacta Zagreb, članica skupine Adacta, ki je vodilni implementator poslovne rešitve Microsoft Dynamics NAV v regiji.

Tekom izbora za najbolj učinkovito rešitev podjetja Gavrilović so analizirali vodilne globalne rešitve kot tudi njihove lokalne implementatorje, pri čemer se je Microsoft Dynamics NAV izkazal za najkvalitetnejšo rešitev, ki lahko v celoti zadovolji tudi najzahtevnejše poslovne procese in specifike te prehrambene industrije. Z izpolnjevanjem vseh postavljenih kriterijev je za implementatorja rešitve izbrana Adacta Zagreb, članica skupine Adacte, ki je tudi v tem letu prejela priznanje za izjemen uspeh na področju implementacije poslovne rešitve Microsoft Dynamics NAV, za inovativnost in doseganje visoke ravni zadovoljstva strank.

Proizvodnja in predelava mesa ter mesnih proizvodov vsebuje niz specifičnosti v primerjavi z drugimi industrijskimi panogami. Sledenje HACCP-ja, kontrole kvalitete, embaliranje blaga različnim trgovskim verigam, etiketiranje bar-kod in prodajnih cen ter vse krajši roki dostave so značilnosti prehrambene industrije. Da bi lahko v Gavriloviću ob visokih standardih kvalitete in močni konkurenci ostajali na vrhu svoje panoge, so se odločili za Microsoft Dynamics NAV, ki z uporabo vertikalne rešitve Foodvision zadovolji vse specifike in zahteve prehrambene industrije ter omogoča hitro implementacijo in visoko fleksibilnost ter prinaša zmanjšanje stroškov na vseh področjih poslovanja.

Skupina Adacta je v petnajstih letih delovanja uspešno izvedla že več kot 200 implementacij poslovne rešitve Microsoft Dynamics NAV. Med njimi so bila tudi podjetja, kot so: DARS, Carlsberg Croatia, Iskratel, KD Group, Krka, Linde plin, Viator Vektor, Telemach, Zavarovalnica Triglav… . Pri poslovanju pa se usmerja tudi v razvoj finančnih, bančnih in telekomunikacijskih rešitev, kjer je med drugimi uspešno končala projekte za podjetja: Banka Koper, Deželna Banka Slovenije, Mobitel, Telekom Slovenija, Telekom Srbija, Slovenska odškodninska družba, Volksbank, VBS Leasing…

Microsoft Dynamics NAV je integrirana in popolno prilagodljiva poslovna rešitev, ki pokriva vse značilnosti poslovanja, od upravljanja financ, verigo nabave, skladiščenja in proizvodnje, do upravljanja poslovnih odnosov, CRM-ja in analizo poslovnih rezultatov v realnem času. Microsoft Dynamics NAV je implementiran v več kot 50.000 podjetjih in ga uporablja prek 1.000.000 uporabnikov po vsem svetu.


Prijavi napako v članku