Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
07.02.2024 13:17
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Galaxy S24 serija prinaša vznemirljiv začetek mobilne revolucije z umetno inteligenco

Samsung je zakorakal v novo dobo inovacij in predstavil najnovejšo serijo pametnih telefonov Galaxy S24.
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24 v samo središče postavljajo umetno inteligenco in ustvarjajo pametne naprave, prilagojene potrebam vsakega uporabnika. Funkcije umetne inteligence ne le odpirajo vrata novim možnostim, temveč prinašajo tudi inovacije, ki bodo preoblikovale naš način komuniciranja, izražanja ustvarjalnosti in preučevanja vsega, kar nas obdaja. Serija pomeni korak naprej v tehnologiji in nas spodbuja k razmišljanju o prihodnosti mobilne interakcije na povsem nov način.

Razburljiva pustolovščina mobilne revolucije z umetno inteligenco se začne z Galaxy AI[1], ki ne le sledi vsakemu našemu koraku in omogoča brezhibno komunikacijo, temveč postane nepogrešljiv spremljevalec v vsakodnevnih izkušnjah. Ker pustolovščine ne poznajo meja, postane Pomoč za pisanje (Chat Assist) vaš zaupanja vreden pomočnik v svetu digitalnega sporočanja. Prav tako postane vožnja avtomobila še prijetnejša in varnejša z Android Auto, ki filtrira in povzema sporočila, ponuja hitre odzive in vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na vožnjo.

Vrhunske funkcije za brezhibno snemanje in fotografiranje

Galaxy S24 serija predstavlja inovacijo na področju videov in fotografije ter prinaša funkcije, ki na novo oblikujejo način, kako zajemamo svet okoli nas. ProVisual Engine prinaša zmogljiva orodja, ki jih poganja umetna inteligenca, za izboljšano zajemanje fotografij, pri čemer odpravijo zamegljene in stresene posnetke, posnete od daleč. Quad Tele sistem pri Galaxy S24 Ultra, skupaj s tehnologijo prostorske povečave omogoča kakovost optične povečave od 2x, 3x, 5x do neverjetnih 10x, s prilagodljivim senzorjem slikovnih pik za izjemno kakovost pri vsaki povečavi. S posebnim poudarkom na funkcijah nočne fotografije in nočne fotografije, ki jih poganja funkcija Nightography serija pametnih telefonov osvetli vsak motiv v slabih svetlobnih pogojih in zagotavlja visoko kakovostne fotografije in videoposnetke v vseh pogojih zahvaljujoč učinkovitemu zmanjševanju šuma. Po fotografiranju inovativna orodja za urejanje, ki jih poganja Galaxy AI, uporabnikom omogočajo ustvarjanje popolnih fotografij. Funkcija Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) uporablja moč umetne inteligence, da predlaga optimalne prilagoditve za vsako posamezno fotografijo, zaradi česar je urejanje hitro in enostavno. Po drugi strani pa bo Generativno urejanje (Generative Edit) zapolnilo dele ozadja fotografije v le nekaj dotikih, kar vam bo dalo ustvarjalno svobodo pri ustvarjanju edinstvenih kompozicij. Za dodatno enostavnost pri doseganju popolnih rezultatov orodja Galaxy AI omogočajo brisanje in urejanje brez težav, zaradi česar je vsak trenutek, ujet na vaš Galaxy S24, še bolj poseben.

Organizacija, ki temelji na inovacijah

Za preprostejšo in pametnejšo organizacijo življenja postane Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search) z Googlom odličen raziskovalni partner in vam omogoča, da intuitivno iščete vse okoli sebe. Z le enim pritiskom ali potezo s pisalom S Pen na Galaxy S24 Ultra označite podrobnosti, ki vas zanimajo, naloga Galaxy S24 pa je, da prepozna vašo namero in vam zagotovi ustrezne rezultate. Poleg tega Pomoč za zapiske (Note Assist) naredi zapiske organizirane in učinkovite, ustvarja predloge za ponavljajoče se dejavnosti in samodejno dodaja povzetke za hitrejše iskanje. Po drugi strani pa Pomoč za prepis (Transcript Assist) uporablja moč AI in tehnologije govora v besedilo za prepisovanje in povzemanje vaših posnetkov, zaradi česar je organizacija informacij preprosta in hitra, da ostanete organizirani v dinamičnem dnevnem ritmu.

Vsi trije izjemni telefoni Galaxy S24 serije so že na voljo

Vsi trije telefoni nove Galaxy S24 serije so od 31. januarja na voljo pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung. Telefoni so na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijoličasto in titan rumeno. Barve telefonov Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena[2].


[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

[2] Barve se lahko razlikujejo glede na trg in mobilnega operaterja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več