Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
12.04.2024 11:20
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Galaxy AI je tu in sezona za tehnološke navdušence tudi

Doživite naš svet in prejmite čudovit darilni paket.
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Pomlad prinaša obljubo novega začetka, svežine in obnove, ne le v naravi, ampak tudi v svetu tehnologije. Samsung, vodilni inovator na področju pametnih telefonov, to sezono zaznamuje z izjemno ponudbo, ki obeta pomladansko prebujenje za vse tehnološke navdušence. Z uvedbo mobilne umetne inteligence, Samsung postavlja novo paradigmo v interakciji med uporabnikom in napravo, ki obljublja, da bo vsak trenutek bolj intuitiven, oseben in nepozaben.

Galaxy AI: Inteligenca, ki se prilagaja vam

Mobilna umetna inteligenca ni le še ena tehnološka novost, je vrhunec let raziskav in razvoja, zasnovana z mislijo na uporabnika. Z možnostmi, ki presegajo običajno pametno tehnologijo, mobilna umetna inteligenca ponuja prilagojeno uporabniško izkušnjo za še bolj produktivne in ustvarjalne dni.

Samsung, ki je desetletje posvetil razvoju in integraciji umetne inteligence, zdaj predstavlja naprave z vrhunskimi zmožnostmi, ki jih poganja mobilna umetna inteligenca. Samsung pametni telefoni obogateni z napredno tehnologijo Galaxy AI[1], postajajo naši zanesljivi inteligentni sopotniki, spreminjajoč vsako potovanje v izjemno izkušnjo, ki ostane v spominu.

Mobilna umetna inteligenca preobraža način, kako zabeležimo in delimo svoje misli, na načine, ki so bili prej nepredstavljivi. S funkcijo Pomoč za zapiske (Note Assist), lahko vaše misli in vtise zlahka zabeležite ter jih brez težav delite, medtem ko funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) omogoča preprosto pretvorbo vaših govornih zapisov v besedilo. Ne samo, da vam to pomaga ohraniti red in organizacijo, temveč odpravlja dodatno breme, ki bi ga sicer prineslo ročno zapisovanje.

Z Galaxy AI iskanje predmetov ni več težava. Funkcija, kot je Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), vam omogoča, da hitro pridobite informacije o katerem koli predmetu ali kraju, samo z obkroženjem na zaslonu. To pomeni, da lahko med sprehodom z lahkoto izveste več o zgodovini vsake znamenitosti ali najdete izdelek, ki sta ga videli in vam je všeč.

Galaxy AI odpravlja jezikovne ovire s funkcijami, kot sta Tolmač (Interpreter) in Sprotni prevod (Live Translate). Funkcije vam omogočajo, da se brez težav sporazumevate z nekom, ki govori tuj jezik, bodisi pri naročanju v restavraciji, na potovanju ali pri poslovni komunikaciji.

Pomlad v znamenju inovacij. Prejmite čudovit darilni paket

Pomlad zaznamuje nov mejnik v svetu pametnih telefonov z Galaxy AI in posebno spomladansko ponudbo Samsung. Pomlad ni le priložnost za obnovitev in svež začetek v naravi, ampak tudi v našem tehnološkem življenju.

Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra,Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najkasneje do 26.5.2024.


[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung umetna inteligenca Samsung Galaxy S24

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več