Obvestila podjetij
24.02.2011 09:46
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu na CeBIT-u 2011

Fujitsu bo na CeBIT-u 2011 predstavil inovativne proizvode, infrastrukturne rešitve in storitve oblaka, skupaj z novimi mobilnimi platformami in zelenim IT-jem.
Z novim ETERNUS-om CS bodo vaši podatki na varnem.
Z novim ETERNUS-om CS bodo vaši podatki na varnem.

Tokratni CeBIT bo svoja vrata odprl 1. marca 2011. Vabimo vas, da se predhodno seznanite z najnovejšimi proizvodi in storitvami družbe Fujitsu, ki jih boste lahko zasledili na CeBIT-u 2011.

Seznanite s tehnološkimi trendi leta 2011 ter aktualnimi temami kot so računalništvo v oblaku, storitve upravljanja, virtualizacija, varnost podatkov, nove mobilne platforme in seveda zeleni IT.

Na CeBIT-u 2011 bo, pod sloganom “Shaping Tomorrow With You”, Fujitsu predstavil inovativne proizvode, infrastrukturne rešitve in storitve oblaka, ki so zasnovane za nove IT izzive. Obiskovalci lahko glavno Fujitsujevo razstavišče najdejo v dvorani 2 na stojnici B38, še več proizvodov pa bodo našli v dvoranah 9 (Public Sector Parc), 14 in 15 (Planet Reseller).

Dvorana 2, stojnica B38

Oglejte si celoten portfelj Fujitsujevih proizvodov, rešitev in storitev za dinamične IT infrastrukture, vključno z:

  • Fujitsujevim dinamičnim oblakom
  • Novimi tehnologijami za virtualizacijo, standardizacijo, avtomatizacijo v podatkovnih centrih in namizjih
  • Novimi storitvami upravljanja za učinkoviti IT
  • Vsemi vidiki učinkovitega varovanja podatkov, optimizacijo SAP okolja in okolja Oracle, itd.
  • Rešitvami drugih podjetij znotraj Skupine Fujitsu, vključno s TDS in PFU, kot tudi strateških partnerjev kot je NetApp.

Dvorana 9, stojnica C60

V dvorani 9 bodo Fujitsu in izbrani partnerji predstavljali bistvene potrebščine za optimizacijo IT-ja in uporabo oblaka v javnih administrativnih okoljih.

Dvorana 14/15, stojnica F15

V dvoranah 14/15 bo Fujitsu predstavljal inovativne proizvode kot so tablični računalnik, EKO miška in celotno linijo novih prenosnikov in modelov osebnih računalnikov, kot tudi storitve in ponudbe na temelju oblaka.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku