Igre
08.08.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Fortnite končno dobil vozne avtomobile

Posodobitev Joy Ride v Fortnite prinaša močno zaželene avtomobile.
Posodobitev Joy Ride v Fortnite prinaša močno zaželene avtomobile.

Ta teden je pester za ljubitelje iger battle royale, saj je ob Call of Duty: Warzone za ključno posodobitev postal bogatejši tudi Fortnite. Večigralska senzacija podjetja Epic Games, ki v otoške bitke “do zadnjega” še vedno privablja ogromno igralcev, je pred kratkim končno dobila nova prevozna sredstva, na katere je namignil že napovednik trenutne tretje sezone drugega poglavja.

Na otoku je sedaj moč najti avtomobile, poltovornjake in tovornjake, ki pa lahko hitro ostanejo brez goriva, zato jih je potrebno polniti na bencinskih črpalkah ali s posodami za gorivo. Poleg tega, da so nova vozila odlična izbira za hitrejša potovanja, lahko z malo spretnosti služijo tudi za ubijanje nasprotnikov, vožnje pa popestrijo različne radijske postaje.

Pri tem velja omeniti, da se karakteristike vozil med seboj precej razlikujejo, zato je pametno poseči po takšnem, ki je v dani situaciji najbolj ustrezen. Toda previdno – na cestah so sedaj parkirana tudi vozila z nameščenimi lisicami na kolesih, ki so posledično le vaba za nepazljive igralce.

Vedno glasnejše pa so govorice, da v igro kmalu prihajajo tudi dirkalni načini, čeprav Epic Games o tem še ni spregovoril.


Prijavi napako v članku