Igre
19.05.2014 19:59
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Far Cry 4 potrjen za različne platforme

Far Cry 4
Far Cry 4

Ubisoft je uradno potrdil, da bo naslednji del akcijske serije iger Far Cry izšel za Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 in PC, 18. novembra 2014.

»Po uspehu prejšnjega dela igre, smo hoteli franšizo odpeljati do naslednje stopnje. Hoteli smo narediti igro, ki bo presenetila igralce in presegla njihova pričakovanja. Upamo, da bo Far Cry izstopal kot prvoosebna streljačina. Več o igri pa bomo izdali v naslednjih mesecih,« je povedal izvršni producent Dan Hay.

Far Cry 4 lahko že prednaročite in tako dobite omejeno izdajo igre, ki vsebuje tudi Hurk’s Redemption – enoosebno misijo v treh delih, v kateri se pojavi vsem že dobro znani karakter iz Far Cry 3, Hurk. Ob prednaročilu boste zraven dobili še Hurkovo glavno orožje, harpuno »The Impaler«.

Več informacij o igri Far Cry 4 bo zagotovo izdanih tudi na konferenci E3 prihodnji mesec, ki se bo odvijala od 10. do 12. junija, v mestu Los Angeles.

>> Igraš računalniške igre in te zanima svet elektronike? Pridruži se nam na sejmu Gamescom 2014!

Vas zanima več iz te teme?
Ubisoft igre

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Gamescom
Za več informacij so vam na voljo pri Gamescom
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Gamescom? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku