Programska oprema
13.09.2006 08:30

Deli z drugimi:

Share

F-Secure odprl razvojni center tudi v Aziji

Finsko podjetje za računalniško varnost F-Secure, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Amis, sporoča, da so odprli raziskovalni in razvojni center tudi v Maleziji.

Raziskovalni in razvojni center se nahaja v glavnem mestu Malezije Kuala Lumpurju. F-Secure je v Aziji v letih 2005 in 2006 odprl predstavništva v Singapuru, New Delhiju in Mumbaju. Na Japonskem pa so prisotni že dlje časa.

Posebnega pomena za F-Secure je raziskovalni in razvojni center, kjer bodo pripravljali rešitve za zaznavanje in odstranjevanje vohunskih ter ostalih škodljivih programov ter nezaželene pošte.

Malezija je bila izbrana zaradi svoje optimalne lokacije (časovno področje je šest ur pred Helsinki) in zaradi dobro usposobljenih strokovnjakov.

Risto Siilasmaa, generalni direktor podjetja F-Secure je povedal: “odprtje predstavništva v Maleziji bo še povečalo našo prisotnost v Aziji. Še posebej smo ponosni na nov raziskovalni in razvojni center, ki bo omogočal zelo hitro odzivanje na nove varnostne grožnje.”

Več informacij o izdelkih F-Secure ter brezplačne 30-dnevne preizkusne verzije najdete na naslovu: http://www.f-secure.si/


Prijavi napako v članku