Računalništvo, telefonija
30.04.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Evolucija mobilnih terminalov ‒ Zebra MC9300

Več kot tri milijone mobilnih terminalov serije Zebra MC9200 je v rokah zaposlenih v skladiščih in proizvodnih obratih. Z uporabo terminalov so podjetja izboljšala produktivnost svojih zaposlenih in racionalizirala poslovne procese. Z novim mobilnim terminalom MC9300 je Zebra stopila še korak naprej. Ta je bil ustvarjen, da preživi praktično vse ‒ vključno z zahtevnimi, hladnimi in nevarnimi okolji. Mobilni terminal preživi močnejše padce, vodo, prah in tresljaje. MC9300 boste napolnili hitreje, poleg tega baterija zdrži dvakrat dlje kot pri prejšnji generaciji.

Evolucija mobilnih terminalov ‒ Zebra MC9300
Evolucija mobilnih terminalov ‒ Zebra MC9300

Napredno zajemanje podatkov

Morate zajeti zelo majhne črtne kode iz delov tako majhnih kot so električna vezja? Delo bo opravljeno brez težav, kot bi mignil. Zebra MC9300 vam daje možnost najbolj naprednega zajemanja podatkov. Ne glede na to, ali skenirate črtne kode z izdelka v vaših rokah ali na najvišjih policah, ki jih ne dosežete ‒ za MC9300 nič od tega ni pravi izziv, saj ta lahko zajame vse črtne kode, tiste ki so oddaljene nekaj milimetrov, do tistih, ki so oddaljene tudi 20 metrov.


Večji zaslon na dotik z napredno tehnologijo

Velik 4,1-palčnim WVGA multi-touch zaslon omogoča vašim zaposlenim najboljšo berljivost z zaslona v notranjih prostorih kot tudi na prostem. Za vnos podatkov lahko uporabite prst ‒ tudi z debelo rokavico ‒ ali pisalo. Vnos deluje tudi, ko je zaslon moker.


Operacijski sistem Android Oreo

Novi MC9300 je opremljen z operacijskim sistemom Android Oreo, katerega življenjska doba je podaljšana z aplikacijo LifeGuard za Android ‒ ta bo poskrbela za varnostne posodobitve, ki jih potrebujete, da bodo naprave Zebra vsak dan zaščitene.


Največja moč procesorja in pomnilnik

Izjemno zmogljivi 8-jedrni procesor združuje do osemkrat več pomnilnika RAM in 16-krat večji pomnilnik Flash kot mobilni terminal MC9200, kar zagotavlja vrhunsko hitrost pri delovanju vseh glasovnih aplikacij in aplikacij, ki operirajo s podatki.


Baterija, ki traja in traja

Baterija mobilnega terminala MC9300 se ne samo hitreje napolni, temveč zagotavlja tudi več energije kot primerljive baterije v svojem razredu ‒ skoraj dvakratni čas delovanja baterije MC9200. Za boljšo kontrolo nad baterijami boste dobili zraven orodje Power Precision,, s katerim boste lahko prepoznali in zavrgli stare baterije, ki vplivajo na produktivnost vaših zaposlenih.


Za več informacij in svetovanje kako izbrati mobilni terminal po vaši meri, se obrnite na podjetje Info-kod d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku