Aplikacije in dodatni programi
22.03.2021 09:20
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Evidentiranje delovnega časa z eTM

V podjetju je evidentiranje o stanju, prihodih, odhodih, dopustih in ostalih dogodkih zelo pomembno, če želimo imeti “vse pod nadzorom”. Osnova sistema eTM so storitve v oblaku, ki se preko različnih odjemalcev uporabljajo na mobilnih napravah in računalnikih. Prijavna konzola eTM je ena takšnih celovitih rešitev.

Evidentiranje dogodkov se vrši s pomočjo tehnologije RFID (kartice ali obeski) ali osebne PIN kode. Prijavna konzola ima hiter odziv in je primerna tudi za zelo frekvenčne prehode. Na razpolago so tudi informacije o stanju, dopustih … Dogodki in tipke, ki se prikazujejo na zaslonu, so popolnoma prilagodljivi končnim uporabnikom. Omogočeno je tudi delovanje ob izpadu internetne povezave (offline) in sinhronizacija ob ponovni povezavi.

Z letom 2017 so v podjetju Biromatik prešli na PoE tehnologijo (napajanje prek etherneta), ki prinaša lažjo montažo in vzdrževanje. V konzolo se tako priklopi samo en mrežni kabel. V primeru, da imate v podjetju PoE usmerjevalnik, dodatni napajalnik ni potreben. Montaža je enostavna in hitra. Na steno je potrebno pritrditi zgolj VESA nosilec, na katerega se natakne prijavna konzola eTM.

Konzola je opremljena z Barvnim 7-palčnim LCD zaslonom (800x480px), občutljivim na dotik. Lahko ima do 2 čitalca RFID, procesor Quad core Cortex-A72 (ARM v8) 64-bit SoC @ 1.5GHz ter 2 GB delovnega pomnilnika. Omogočen je tudi oddaljen dostop. Koliko prostora pa morate zanjo odmeriti na steni?  250x155x55 milimetrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Biromatik Evidentiranje delovnega časa

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več

SAOP d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več