Aplikacije in dodatni programi
22.03.2021 09:20
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Evidentiranje delovnega časa z eTM

V podjetju je evidentiranje o stanju, prihodih, odhodih, dopustih in ostalih dogodkih zelo pomembno, če želimo imeti “vse pod nadzorom”. Osnova sistema eTM so storitve v oblaku, ki se preko različnih odjemalcev uporabljajo na mobilnih napravah in računalnikih. Prijavna konzola eTM je ena takšnih celovitih rešitev.

Evidentiranje dogodkov se vrši s pomočjo tehnologije RFID (kartice ali obeski) ali osebne PIN kode. Prijavna konzola ima hiter odziv in je primerna tudi za zelo frekvenčne prehode. Na razpolago so tudi informacije o stanju, dopustih … Dogodki in tipke, ki se prikazujejo na zaslonu, so popolnoma prilagodljivi končnim uporabnikom. Omogočeno je tudi delovanje ob izpadu internetne povezave (offline) in sinhronizacija ob ponovni povezavi.

Z letom 2017 so v podjetju Biromatik prešli na PoE tehnologijo (napajanje prek etherneta), ki prinaša lažjo montažo in vzdrževanje. V konzolo se tako priklopi samo en mrežni kabel. V primeru, da imate v podjetju PoE usmerjevalnik, dodatni napajalnik ni potreben. Montaža je enostavna in hitra. Na steno je potrebno pritrditi zgolj VESA nosilec, na katerega se natakne prijavna konzola eTM.

Konzola je opremljena z Barvnim 7-palčnim LCD zaslonom (800x480px), občutljivim na dotik. Lahko ima do 2 čitalca RFID, procesor Quad core Cortex-A72 (ARM v8) 64-bit SoC @ 1.5GHz ter 2 GB delovnega pomnilnika. Omogočen je tudi oddaljen dostop. Koliko prostora pa morate zanjo odmeriti na steni?  250x155x55 milimetrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Biromatik Evidentiranje delovnega časa

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888