Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
24.05.2022 12:09

Deli z drugimi:

Share

Kje lahko najdete najboljše personalizirane ovitke za telefone?

Obstajata dve skupini uporabnikov: tisti, ki zagovarjajo uporabo ovitkov za telefon, in tisti, ki se jih otepajo, ker naj bi uničili izgled njihovega (pregrešno) dragega pametnega telefona.

Razumemo obe stališči. Ovitki za telefon običajno res zakrijejo telefon, bodisi v celoti ali samo njegovo zadnjo stran. Telefonski puristi si želijo imeti neoviran pogled na celoten telefon, še posebej, če je zadnja stran oblečena v steklo, ki je največji pokazatelj dragocenosti telefona. Ovitki za telefon so tako za njih največja krivica, ki jo lahko zadajo pametnemu telefonu. Ne smemo pa pozabiti, kaj je glavna funkcija ovitkov in ostalih zaščit za pametne telefone. Njihova prioriteta ni estetika, ne zanima jih, ali bodo robovi telefona grdi, ali pa če bodo zakrili celotno zadnjo in prednjo stran. Njihova naloga je obvarovati pametne telefone pred nerodnostjo uporabnika, udarci, trki in vremenskimi vplivi.

Personalizirani ovitki za telefone pa lahko razblinijo tudi pomisleke in dvome največjih zagrizencev mobilne telefonije. Kot je razvidno iz samega imena, gre za ovitke, ki si jih lahko sami personalizirate ali pa so že vnaprej oblikovani glede na določeno tematiko. Ob tem pa ne zanemarijo svoje primarne funkcije – varnosti. Personalizirani ovitki za pametne telefone zagotavljajo enako mero odpornosti kot klasični ovitki za telefone.

Ugotovili smo zakaj, sedaj pa moramo samo še ugotoviti, kje lahko najdemo eno največjih zbirk personaliziranih ovitkov za telefone. Konkurence na tem področju je veliko, le redki pa ponujajo kompletno storitev: konkurenčne cene, hitro dostavo (v Slovenijo) in pester portfelj izdelkov. Na spletu smo našli spletno stran etuo.si, ki izpolnjuje naše zahteve.

Etuo ovitki za telefone – neprimerljiva personalizacija

Pametni telefoni ponujajo vse večjo mero prilagodljivosti in personalizacije. V nastavitvah si skoraj vsak uporabnik nastavi svojo najljubšo temo in ozadje zaslona. Tudi na zaklenjenem zaslonu ročno nastavimo, kaj želimo, da se prikazuje. Na namizju telefona ustvarjamo posebne mape, prilagajamo ikone in dodajamo najbolj uporabljene funkcije, kot je vreme, iskalnik in podobno.

Zakaj tako radi personaliziramo zaslon telefona, ko pa je čas, da na podoben način preoblikujemo njegovo zunanjo podobo, pa se oklepamo stopiti izven cone našega udobja. Večkrat vidimo personaliziran prenosnik, ki je polepljen z nalepkami in poslikavami, kot pa pametni telefon, ki naj bi bil najbolj osebna naprava.

Ovitki za telefone so ena izmed bolj enostavnih rešitev za oblikovanje telefona v želeno podobo. Lahko se odločite za klasične ovitke v nevtralnih barvah črne ali bele in se ročno lotite poslikave, če imate vsaj malo umetniške žilice. Ko se naveličate enega ovitka, ga enostavno snamete in zamenjate za drugega. Mogoče greste na poslovno večerjo in je Superman ovitek nekoliko neprimeren za tovrstno formalno okolje. Snemite ga in začasno zamenjajte z nečim bolj nevtralnim.

Če vam ročna personalizacija ni po godu, potem lahko izberete že vnaprej tematsko oblikovane ovitke za telefone.

Ovitki za telefone po meri

Na spletni strani etuo.si boste našli kar nekaj različnih vrst ovitkov za pametni telefon: silikonski etuiji, torbica oziroma denarnica, eutiji z umetnim usnjem, ovitki s sijočo grafiko in ovitki za telefon z naravno pluto. Skratka ovitki za telefone za skoraj vsako priložnost.

Kot rečeno, je na voljo pestra tematska kolekcija. Ste ljubitelj živali? Potem si morda želite, da telefon varuje volk, prikupna panda, medo, severni jelen ali kaj podobnega. Iščete smisel v abstraktnem? Čakajo vas ovitki za telefone v abstraktnih zlatih in marmornih poslikavah. Našli boste še bolj umirjeno gozdno tematiko, elegantno kolekcijo, zbirko samorogov, športno zbirko in še vsaj ducat strani podobnih poslikav.

Vzemite v roke digitalni čopič in ustvarite svoj ovitek za telefon

Tukaj se res lahko prepustite domišljiji in razmišljate izven ustaljenih okvirjev. Spletna stran etuo.si vam omogoča, da od začetka do konca ustvarite svoj unikaten ovitek za telefon.

Najprej izberite model telefona in vrsto ovitka. Določite barvo ozadja, na kateri boste ustvarjali svojo kreacijo. Potem imate na izbiro, da naložite fotografijo iz galerije na vašem telefonu ali računalniku, ali pa izberete eno ali več grafik, ki so vam privzeto na voljo. Vse skupaj lahko dodatno začinite s personaliziranim besedilom ali pa motivacijskim sporočilom, ki vas bo spravil na noge vsakič, ko boste pogledali na svoj pametni telefon.

Personalizirani ovitki za telefone vas čakajo na spletni strani etuo.si. V posebnem razdelku pa lahko prebrskate tudi med zbirko slušalk, zvočnikov, prenosnih baterij powerbank, nosilcev za telefone in še več.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več