Poslovne rešitve
Varnost
07.10.2021 15:00
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ESET partnerji v Sloveniji s še boljšimi storitvami za stranke

ESET-ov novi partnerski program je usmerjen v povečanje usposobljenosti partnerjev za obvladovanje vse večjih kibernetskih groženj ter s tem povezanih uporabniških potreb, boljše poznavanje nove generacije razširjene kibernetske zaščite ESET PROTECT.

Podjetje ESET, vodilni evropski proizvajalec produktov za kibernetsko varnost, je prek ekskluzivnega zastopnika, podjetja Si splet, v Sloveniji pričel z izvajanjem novega partnerskega programa. Ta sledi trendom v kibernetski varnosti, ki zahtevajo vse bolj kompleksne zaščitne tehnologije, ter naraščajočim potrebam podjetij in javnih ustanov, ki se ob splošnem pomanjkanju finančnih sredstev za naložbe v zaščito ter pomanjkanju varnostnih strokovnjakov soočajo z vedno večjo izpostavljenostjo kibernetskim grožnjam.

Novi partnerski certifikati

Program temelji na brezplačni certifikaciji, ki vključuje tehnično, produktno in prodajno usposabljanje. Novost so tudi stopnje partnerskih certifikatov: Bronze, Silver, Gold, Platinum in Diamond. Novi certifikati poleg različnih bonitet za partnerje omogočajo vzpostavljanje zaupanja kupcev, saj ti od ponudnikov zaščitnih rešitev poleg vrhunskih zmožnosti produkta pričakujejo kakovostno podporo v celotnem nakupnem procesu, kakor tudi po nakupu, med vsakodnevno uporabo.

Boljša podpora za napredne poslovne varnostne rešitve

»Osnovni namen novega partnerskega programa je izboljšanje skrbi za kupce oziroma uporabnike produktov ESET. Ti so namreč z novimi paketi ESET PROTECT kompleksnejši in naslavljajo širše izzive poslovne kibernetske varnosti,« je povedala Petra Veber, direktorica operacij v podjetju Si splet (ESET Slovenija). »Certificirani ESET-ovi partnerji bodo lahko zaradi boljšega obvladovanja produktov svojim strankam lažje ponudili kakovostne rešitve, usklajene z njihovimi poslovnimi potrebami in proračunom.«

Novi partnerski certifikati, ki izpostavljajo strokovne kompetence, prinašajo koristi za partnerje in končne kupce, tako organizacijam kot domačim uporabnikom. Boljše obvladovanje uporabniških zahtev in poglobljeno tehnično znanje partnerjem omogočata razširitev ponudbe storitev od prodaje še na namestitev, uvedbo in vzdrževanje kompleksnejših kibernetskih varnostnih rešitev.

Velika večina partnerjev pozdravila novi sistem

Za pridobitev partnerskega naziva ESET Partner za prihodnje leto, ki je hkrati pogoj za preprodajo teh vodilnih varnostnih produktov, bodo morala podjetja zaključiti certifikacijski program do 31. 12. 2021. Kot pravijo v Si spletu, se je za certifikacijo in usposabljanje po novem partnerskem programu že odločilo več kot 92 odstotkov slovenskih partnerjev.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več