Računalništvo, telefonija
17.07.2016 15:19

Deli z drugimi:

Share

Epson po uspešnem nastopu na sejmu drupa že povečal proizvodnjo, da bi zadostil visokemu povpraševanju

Epson po uspešnem nastopu na sejmu drupa že povečal proizvodnjo, da bi zadostil visokemu povpraševanju
Epson po uspešnem nastopu na sejmu drupa že povečal proizvodnjo, da bi zadostil visokemu povpraševanju

Podjetje Epson poroča o številnih obsežnih naročilih s strani podjetij, ki so obiskala njegov razstavni prostor na sejmu drupa. “Sejem je bil zelo uspešen,” je povedal Duncan Ferguson, izvršni direktor oddelka za profesionalni tisk in robotiko v družbi Epson Europe, ter dodal: “Tokrat je Epson predstavil največji in najbolj celovit nabor brizgalnih tiskalnikov za pripravo na tisk, reklamne, fotografske ter tekstilne aplikacije in nalepke. Razstavni prostor je stalno beležil veliko zanimanje obiskovalcev s celega sveta, navdušeni smo tudi nad visokim številom obsežnih naročil, ki so sledila.”

Zanimanje za novo družino tiskalnikov za transparente in plakate SureColor SC-S je tako visoko, da je Epson že povečal njihovo proizvodnjo, da bi uspel zadostiti povišanemu povpraševanju. Na sejmu predstavljeni tiskalnik velikega formata, 44-palčni SureColor SC-P10000, je doživel velik uspeh, saj je podjetje že prodalo deset tiskalnikov. Enega izmed njih je naročilo francosko podjetje Picto, ki že uporablja tri 64-palčne modele SC-P20000.

Na sejmu predstavljeni tiskalnik za digitalni tisk nalepk SurePress L-6034VW je prav tako zelo iskan model, saj naročila zanj prihajajo iz cele Evrope – razstavni model je kupilo nemško podjetje Print-ID, medtem ko je prvega v Veliki Britaniji naročilo podjetje Superfast Labels. Zelo priljubljen model bo očitno tudi SurePress L-4033AW, naročila zanj prihajajo z vsega sveta, vključno z ZDA in Dubajem.

Z demonstracijo tiskarniškega okolja je Epson podjetjem pokazal, kako lahko namizne rešitve omogočijo sodobne (tudi sodelovalne) storitve vrste oblikuj-in-natisni, kjer za stranke lahko izdelajo personalizirane izdelke in jih natisnejo na različnih podlagah/medijih. Novi tiskalnik nalepk ColorWorks C7500 je bil skupaj s tiskalnikom za blago SC-F2000 deležen največ zanimanja obiskovalcev, saj je dokazoval potencial oblikovanja novih poslovnih modelov in to ob dostopni ceni ter brez kompromisa glede kakovosti tiska.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku