Programska oprema
17.03.2006 08:44

Deli z drugimi:

Share

Ekosistem inovacij

IBM je na letošnji konferenci Partnerworld 2006 naznanil nadaljevanje svojega poslanstva preoblikovati poslovanje s podeljevanjem večje moči mreži poslovnih partnerjev, ki bo strankam pomagala dosegati inovacije, sodelovanje in rast. Z več milijard dolarjev vredno investicijo, gradi IBM t. i. “ekosistem inovacij”, v katerem sodelujejo partnerji, med katerimi najdemo ponudnike rešitev, neodvisne razvijalce programske opreme, sistemske povezovalce, svetovalce, raziskovalce na fakultetah, in druge, ki svoje dosežke potiskajo do vodilnih izvršnih ljudi v podjetju, v posameznih industrijah in tržnih segmentih.

IBM je predstavil nov programski paket Express Advantage, namenjen malim in srednje velikim podjetjem. V njem je združena tako programska kot strojna oprema, ki bo pospešila rast srednje velikih in majhnih podjetij. Tako jim nudi edinstven vpogled iz vseh koncev, jim pomaga reševati poslovne probleme in dosegati inovacije.

Podjetja vključena v mrežo poslovnih partnerjev IBM-a bodo imela odslej priložnost sodelovati z IBM-ovimi vodilnimi raziskovalci in strokovnjaki. Namen tega sodelovanja je razviti bolj inovativne rešitve za širši krog uporabnikov, tako v velikih podjetjih, kot na srednjih trgih. IBM bo omenjeno storitev ponudil mreži poslovnih partnerjev sredi letošnjega leta in tako pomagal poslovnim partnerjem pri razvoju, trženju in prodaji rešitev, ki ustrezajo zahtevam njihovih kupcev.


Prijavi napako v članku