Avtomoto
05.09.2023 14:04
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

E-skiro Navee N40 znižan na dobrih 300 €

E-skiroji so zaradi svoje prenosljivosti, učinkovitosti in enostavnosti uporabe postali izjemno priljubljeni način prevoza po mestih. Lahko jih enostavno zložite in vzamete s seboj v javni prevoz ali jih pospravite v avto, kar omogoča večjo fleksibilnost pri načrtovanju poti. Na TEJ POVEZAVI je e-skiro Navee N40 trenutno znižan na 339 € s pomočjo akcijske kode FFP4887. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Glavne značilnosti

E-skiro poganja zmogljiv brezkrtačni 350 W motor, ki dovoljuje največjo hitrost do 25 kilometrov na uro in premagovanje naklonov do 20°, če le niso predolgi. Vgrajena litijeva baterija zagotavlja do 40 kilometrov dosega z enim polnjenjem in pri optimalnih pogojih. Kot vedno v praksi upoštevajte, da lahko pride do odstopanja glede na cestne razmere, vremenske pogoje, teža voznika in podobno.

Ker e-skiro nima vzmetenja (nič presenetljivega za to ceno), bodo za udobje med vožnjo skrbele 10-palčne pnevmatike, napolnjene z zrakom. Luknje, robniki, makadamske ceste … Dokler ne boste namerno zapeljali čez kakšno gromozansko luknjo, se boste peljali udobno in varno.

Navee N40 ima dva načina hitrosti, 25 km/h in 15 km/h, med katerima lahko preklapljate z enim klikom. N40 uporablja dvojni zavorni sistem kolutne zavore in električne zavore, kar pomeni, da je zavorna pot kratka tudi pri najvišji hitrosti. Okvir iz aluminijeve zlitine zagotavlja robustnost in nosilnost do 100 kilogramov.

Na krmilu se nahaja LED armaturna plošča, ki prikazuje vse potrebne podatke o vožnji. Na voljo je tudi aplikacija, vendar prikazuje podobne informacije, katere najdete tudi na LED zaslonu.

Električni skiro je tudi zložljivo in ga lahko pospravite v (skoraj) vse manjše in večje avtomobile. Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več