Poslovne rešitve
23.03.2022 06:50
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

T-2 že osmo leto zapored operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

Družba T-2 je po podatkih najnovejše raziskave, s katero Episcenter kontinuirano spremlja in preverja zadovoljstvo uporabnikov s ponudniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, znova prepoznana kot operater z najbolj zadovoljnimi naročniki, vrhunsko uporabniško podporo in kakovostno ponudbo interneta, televizije in telefonije. Z nadaljnjim razvojem, širitvijo prodajne mreže in dostopnosti do optičnega omrežja si bo T-2 še naprej prizadevala svojim uporabnikom zagotavljati hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve, da bi ob kar najboljši uporabniški izkušnji tudi v prihodnje uživala njihovo naklonjenost in zaupanje.

Raziskavo, ki je potekala od 23. decembra 2021 do 11. januarja 2022, so v Episcentru izvedli v obliki spletne ankete na osnovi uravnotežene strukture vzorca in je vključevala uporabnike iz vseh slovenskih regij v vseh starostnih skupinah, ki koristijo storitve enega od slovenskih ponudnikov telekomunikacijskih storitev. Z njo so na trgu preverjali, kako dobro anketiranci poznajo slovenske operaterje ter kako jih prepoznavajo in povezujejo s posameznimi storitvami, kot so televizija, internet in telefonija. Prav tako so ugotavljali, kakšna je njihova stopnja naklonjenosti, zadovoljstva ter zvestobe posameznemu operaterju ter kako uporabniki ocenjujejo njihove storitve, servis za pomoč uporabnikom ter paketno ponudbo v razmerju do cene in kakovosti storitve.

Tudi letošnji rezultati raziskave so pokazali, da ima T-2 med operaterji najbolj zadovoljne uporabnike, ki jih v prvi vrsti navdušujejo storitve televizije s širokim naborom TV programov z omogočanjem dodatnih funkcionalnosti, kot je časovni zamik, spremljanje mobilne televizije T-2 tv2go na celotnem območju EU ter še druge inovativne rešitve za pametne TV naprave, kjer je mogoče programe spremljati tudi v 4K ločljivosti. Enako pomembne za uporabnike so storitve interneta, ki jih ob stabilnem in brezhibnem delovanju omrežja in visokih hitrostih odlikujejo nemotene, varne in zanesljive povezave ter kakovostna telekomunikacijska oprema. T-2 vse te prednosti združuje v svoji paketni ponudbi, kjer njen najzmogljivejši paket Oranžni Diamant ponuja hitrosti do 750/150Mbit/s.

Prav tako so T-2 naročniki najbolj zadovoljni z dostopnostjo in odzivnostjo podpornih služb za pomoč uporabnikom in s tehnično podporo, kjer v ospredje postavljajo tudi prijaznost osebja. Med področji, ki jih uporabniki T-2 cenijo, sta tudi program zvestobe z ugodnostmi za naročnike in primerno razmerje med ceno, ponudbo in kakovostjo paketov.

T-2 ima tudi največji delež naročnikov, ki se strinjajo, da je ob kakovostnih in zanesljivih storitvah njihov telekomunikacijski operater tudi tehnološko napreden in inovativen, da ravna družbeno odgovorno in je tudi najbolj prijazen operater. Hkrati v omenjeni raziskavi razveseljuje tudi dejstvo, da je med naročniki T-2 tudi najmanj tistih, ki razmišljajo o menjavi paketnega ponudnika.

Več na www.t-2.net.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
T-2

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več