Računalništvo, telefonija
30.09.2017 11:44
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dron Xiaomi že na voljo na GearBestu!

Dron Xiaomi Mi Drone za relativno nizko ceno ponuja veliko naprednih možnosti.
Dron Xiaomi Mi Drone za relativno nizko ceno ponuja veliko naprednih možnosti.

Kitajsko podjetje Xiaomi nas je pred kratkim presenetilo z edinstvenim izdelkom, ki se bo prikupil ljubiteljem dronov. Njegovi inženirji so namreč pripravili prvi dron, ki se trži pod blagovno znamko Mi Drone in v primerjavi s konkurenco prinaša kar nekaj zanimivih možnosti. Na srečo lahko zanimivi dron po akcijski ceni že kupimo na spletni prodajalni GearBest in sicer na spletni povezavi http://bit.ly/GearBest-XIAOMI-Mi-Drone. Ker je število dronov omejeno, z nakupom nikakor ne gre odlašati.

Dron Xiaomi Mi Drone je opremljen z brezžično povezavo Wi-Fi in zmogljivo spletno kamero ločljivosti 4K, ki podpira zajemanje videoposnetkov z ločljivostjo 3.840 x 2.160 slikovnih točk in povprečno frekvenco 30 sličic na sekundo. Novost ponuja številne možnosti samodejnega letenja, vključno z izdelavo 360 stopinjskega posnetka izbranega kraja. Ker je spletna kamera pritrjena na kar treh oseh, so fotografije kristalno čiste in zelo visoke kakovosti.

Inženirji podjetja Xiaomi so dron Mi Drone opremili z baterijo zmogljivosti 51.000 miliamper ur, kar zadošča za okoli pol ure leta, polnjenje povsem izpraznjene baterije pa traja dobre tri ure. Za nakup novosti v beli barvi pa bo treba na spletni prodajali GearBest odšteti zgolj 363,29 evrov.


Prijavi napako v članku