Vaporizer Fenix Mini – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

FENIX Mini je izjemno inovativen ter privlačen majhen prenosni vaporizer, z izjemnimi lastnostmi. Za segrevanje uporablja najnovejšo konvekcijsko “Air heating” tehnologijo, kar pomeni, da zelišča segreva s segretim zrakom in ne grelno komoro. To novo lastnost, ki nudi izjemno okusno paro, ima le še pešica konkurenčnih naprav, veliko višjega cenovnega razreda. Upravljanje naprave je sila preprosto, pohvali pa se lahko tudi s sodobnim ustnikom in velikim ter natančnim ekranom, ki poleg nastaavljene temperature prikazuje tudi čas delovanja, ki ga je prav tako mogoče prenastavljati. Naprava se po vklopu segreje zelo hitro, na uporabo je Fenix Mini pripravljen že slabih 20 sekund po vklopu. Že v osnovnem kompletu prejmete tudi vložek za smole in zgoščena olja.

VELIK IN KAKOVOSTEN OLED EKRAN

Ekran je na samem vrhu naprave in z veliki modrimi črkami jasno prikazuje nastavljeno temperaturo naprave, nivo baterije in čas do avtomatičnega izklopa. Mnogi novejši konkurenčni vaporizerji imajo ekran, a je ta običajno majhen z manj natančnim prikazom, medtem ko je ekran na Fenix Mini zelo očiten in berljiv. Ekran je zaščiten z elegantno črno odsevno zaščito, ki nudi atraktiven izgled in hkrati varuje ekran pred morebitnimi padci in poškodbami.

ATRAKTIVEN IZGLED FENIX MINI

Fenix Mini je po mnenju mnogih eden izmed najlepših in najbolj atraktivnih prenosnih vaporizerjev na trgu. Na voljo ni le v različnih barvah, pač pa v odličnih barvnih kombinacijah, zaradi katerih je Fenix Mini hitro postal zelo priljubljena naprava med izkušenimi in novimi uporabniki. Poleg običajnih barv, se lahko brez dodatnega plačila odločite za model v imitaciji lesa ali pa za čudovit vzorec marmorja.
Ohišje je kovinsko in zelo varno, zato je Fenix Mini znan kot zelo vzdržljiva naprava.

TEHNOLOGIJA 4.GENERACIJE VAPORIZERJEV

KONVEKCIJSKO DELOVANJE – AIRHEATING – ZRAČNO SEGREVANJE

Gretje z zračnim segrevanjem predstavlja revolucijo med vaporizerji. Namesto, da bi se segrevala celotna grelna komora, kot pri večini konkurenčnih naprav, se segreva le svež zrak (ločen zračni vhod), ki zelišča upari veliko bolj enakomerno in pri tem nudi veliko boljši okus pare, ki se po zračni poti do ustnika že prijetno ohladi. Poleg boljšega okusa, nudi nova 2018 “airheating” tehnologija tudi manjšo porabo baterije, ter hkrati zniža potrebo po čiščenju naprave oziroma komore. Konkurenčne naprave z isto tehnologijo zračnega segrevanje so običajno vsaj dvakrat ali celo trikrat dražje.

PREPROSTO UPRAVLJANJE IN ROKOVANJE S FENIX MINI

Fenix Mini je zelo preprost za rokovanje in uporabo, zato je priporočljiv tudi za starejše osebe, ki niso vešče v tehnologiji. Ima en glavni gumb za vklop in izklop naprave (z zaporednim hitrim stiskom petkrat zapored) in dva gumba, le za višanje in nižanje temperature. Temperaturo lahko poljubno nastavljate do stopinje natančno med 160°C in 221°C.
Prvič ko ga vključite, je potrebna prenastavitev v Celzije (°C), to pa storite z istočasnim pridržanjem glavnega gumba, ter gumba za nižanje temperature za 2-3 sekunde. To storite le prvič, nato pa si bo naprava zapomnila nastavitev za vse nadaljnje uporabe.

VRHUNSKI USTNIK Z LED OSVETLITVIJO

Ustnik za Fenix Mini je visoko funkcionalen ter prav tako privlačen na pogled. Zunanji del ustnika je sestavljen iz kakovostne plastike, ki se ne segreva, notranjost pa odlikuje osvetljeno steklo. Med segrevanjem bo svetila rdeča svetloba, ko pa je naprava pripravljena na uporabo, pa posveti lepa zelena svetloba. V kolikor med uporabo ustnik snamemo in premešamo zelišča za boljši učinek, bo komora za zelišča osvetljena, kar je izjemna prednost pri uporabi v temnejšem prostoru. Je edina naprava z osvetljeno komoro.
Fenix Mini ima vrhunski “airflow” oziroma dobro zračno prehodnost, kar pomeni, da z zelo majhnim potegom pridobimo veliko pare.
OPOZORILO. Proizvajalec odsvetuje odstranjevanje ustnika pri segreti napravi. Zaradi boljšega učinka, pa uporabniki pogosto snamejo ustnik in premešajo zelišča med uporabo, vendar na lastno odgovornost.

V OSNOVNEM KOMPLETU VAX PLUS BOSTE PREJELI:

  • Fenix Mini naprava
  • Ustnik z menjalnim filtrom
  • Quartz Tank za smole
  • Čistilna krtačka
  • USB kabel za polnjenje
  • Pinceta
  • Tlačilno orodje
  • Navodila za uporabo And, Nem in v Slovenskem Jeziku
Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem SPLETNE TRGOVINE, D.O.O. (Več o izdelku)

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več