Microsoft Lumia 640 LTE – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

S storitvijo Office 365 Personal pridobite v celoti nameščene programe zbirke Office, dostop do dokumentov v več napravah, 1 TB spletnega prostora za shranjevanje in še več, tako da imate na voljo zmogljivost in prilagodljivost, da lahko delo opravite praktično povsod. Office 365 si lahko naložite na en PC ali MAC in še dodatno na tablico in mobilni telefon.

Telefon Lumia 640 LTE je že ob nakupu opremljen z najboljšim iz Microsofta ? od neverjetnih 15 GB (ali več) brezplačnega prostora za shranjevanje v storitvi OneDrive do brezplačnih videoklicev v Skypu. Lumia 640 LTE s sistemom Windows Phone 8.1 Denim ponuja najbolj osebno izkušnjo doslej. Žive ploščice, ki so na voljo samo v sistemu Windows Phone, vas obveščajo o vsem pomembnem. V središču za dejanja pa si lahko ogledate vsa obvestila, zbrana na enem mestu. Sliko ozadja na začetnem zaslonu lahko nastavite po svojih željah, prilagodljive žive ploščice pa bodo pri tem oživele na popolnoma nov način.

Želite ujeti svoje najljubše trenutke? Zajemite jih z aplikacijo Lumia Camera z zadnjo 8MP kamero ali sprednjo širokokotno kamero. Slike lahko avtomatično prenesete v OneDrive, kjer boste dobili do 30GB brezplačnega prostora za shranjevanje. Sprednja kamera je prilagojena za HD Skype video klice.

Dobite vse aplikacije in igre, ki jih želite in videli boste, da oživijo na zaslonu velikosti 5 palcev v HD ločljivosti. Izberite aplikacije iz nabora vedno rastočih aplikacij v operacijskem sistemu Windows Phone Store – od Trip Advisor, Instagrama, WhatsApp do Candy Crush Saga do slovenskih: Odpiralni časi, siTraffic, 24ur in še mnogo drugih. Vse te aplikacije so vam vedno dostopne in varne.

Aplikacija za navigacijo HERE Maps deluje tudi brez internetne povezave. Zemljevidi so na voljo tudi brez internetne povezave, zato boste zlahka našli pravo pot tudi takrat, ko uporabljate mobilno gostovanje ali ko ste na območju brez signala. Na voljo brezplačna glasovna navigacija HereDrive+.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Teleray d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share