Knjigi Tek ter Kolesarjenje ter Igra NBA live 08 ZA SAMO 12,00 €

Cena: 12,00€

Knjiga Kolesarjenje

Knjiga Kolesarjenje

Kolesarjenje je šport, ki presega meje generacij in ki ga lahko izvajamo v družbi, v društvih, s prijatelji, z družino ali sami. Malokateri šport nudi toliko različnih možnosti. V našem kolesarskem priročniku boste spoznali te možnosti. Pomagal vam bo najti pot skozi nepregledno množico podatkov o kolesarstvu in dajal pobude in namige za uspešen trening. V njem boste našli nasvete o osnovnih pogojih, ki jih morate upoštevati, preden se začnete ukvarjati s kolesarjenjem: izbrati morate primerno kolo z ustreznimi nastavitvami, pravo opremo, sebi morate prilagoditi cilje in načrt za trening.

V knjigi boste našli:
■ veliko nasvetov za nakup kolesa in opreme,
■ osebni test vzdržljivosti kot izhodišče za načrtovanje treninga,
■ namige za osebni program vadbe.

Naj bo gorska vožnja, izlet z družino ali tura s cestnim kolesom — kolesarjenje nas zabava, nam popestri življenje in skrbi za naše dobro telesno počutje! Z njim krepimo srčno-žilni sistem, ne da bi škodovali mišičevju in okostju. S pravo opremo in načrtnim treningom pa povečamo tudi svojo vzdržljivost.

132 barvnih strani
11,6 x 18 cm

Knjiga Tek

Tek je zdrav ter prinaša energijo in tudi kondicijo za telo in dušo. Poskrbi za optimalno izgorevanje maščob in je tako nadvse priporočljiv za vse, ki želijo shujšati.

Glavni vsebinski sklopi:

* Za lažji začetek
* Oprema in tehnika
* Motivacijski nasveti
* Najboljše vaje za ogrevanje in raztezanje
* Šport in prehrana

Igra NBA LIVE 08

Poleg lige NBA imate tokrat možnost zablesteti tudi na svetovnem prvenstvu, na voljo pa so reprezentance ZDA, Francije, Španije in številne druge. Preigravajte, nakazujte mete ali se obračajte okoli svoje osi, na poti do vrha bo potrebno vse to in še več.

Obvezna programska in strojna oprema:
– Operacijski sistem Windows 2000/XP/Vista
– Procesor 1.3 GHz
– 256 MB prostega pomnilnika
– 3.8 GB prostora na trdem disku
– 3D grafična kartica s 64 MB pomnilnika
– Zvočna kartica združljiva z DirectX 9.0c
– Miška, tipkovnica, enota DVD-RO


Deli z drugimi:
Share