Knjiga Menedžment znanja – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Knjiga Menedžment znanja
Opis knjige Menedžment znanja
Znanje je danes konkurenčna prednost tako za posameznika kot organizacijo in družbo nasploh. Če imamo znanje, smo za korak pred konkurenco ali se lahko z njo primerjamo. Menedžment znanja ima dvojni pomen: po eni strani je to ravnanje z znanjem v organizaciji, po drugi pa vloga menedžmenta pri tem.

Kakovostno ravnanje z znanjem pomeni, da z njim ravnamo kot z redko dobrino in da obvladujemo celotni proces, od virov znanja do rezultatov pri delu in organizaciji le-tega.

Knjiga Menedžment znanja zajema vse pomembnejše ugotovitve v zvezi s pridobivanjem, prenosom, uporabo in vrednotenjem znanja, pa tudi napotke za uvajanje, organizacijo in presojanje uspešnosti učečega se podjetja.

Poseben del je namenjen prikazu dosedanjih izkušenj, problemov in dosežkov tistih, ki že imajo uvedeno organizirano učenje.

Namen knjige je predstaviti ugotovitve doma in po svetu ter z aplikativnega vidika ponuditi model oziroma možnost učečega se podjetja, vključno s praktičnimi primeri, kaj mora storiti podjetje, da bo postalo sodobna, na znanju temelječa organizacija.

Namenjena je vodilnim v podjetjih, kadrovikom, raziskovalcem in študentom, ki se pri svojem delu srečujejo s to problematiko.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z založbo Pivec (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share