Igre
08.05.2021 06:43
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Discord prihaja na PlayStation

Priljubljena aplikacija Discord bo dejansko povezana z omrežjem PlayStation Network.
Priljubljena aplikacija Discord bo dejansko povezana z omrežjem PlayStation Network.

Če obožujete računalniške igre, potem skoraj zagotovo poznate aplikacijo Discord. Ta namreč omogoča glasovno komunikacijo in komunikacijo prek sporočil. Aplikacija je preprosta za uporabo, uporabljamo pa jo lahko na telefonih in na računalnikih. Ker pa aplikacija Discord omogoča deljenje slik, videoposnetkov in videa v živo, je priljubljena tudi med običajnimi uporabniki.

Na srečo bo Discord kmalu na voljo tudi za uporabnike igralnih konzol PlayStation. Priljubljena aplikacija bo povezana z omrežjem PlayStation Network. Na ta način se bodo prijatelji, skupine in skupnosti lažje družili, zabavali in komunicirali med igranjem iger. To bo naredilo igre še zanimivejše, kar drži predvsem v sedanjem času, ko je druženje zaradi pandemije močno omejeno.

Zanimivo je tudi to, da je podjetje Sony Interactive Entertainment nedavno vložilo sredstva v Discord, kar je nedvomno močno pomagalo novonastalemu partnerstvu. Povezava z omrežjem PlayStation Network pa se seveda ne bo zgodila čez noč. Popolno integracijo z omrežjem oziroma aplikacija Discord lahko namreč pričakujemo šele v začetku prihodnjega leta.


Prijavi napako v članku